Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Projekce a realizace staveb. Projekty rodinných domů. Technické prohlídky objektů. Vypracování technických zpráv.

Průkaz energetické náročnosti za bezkonkurenční cenu Zajišťujeme projektovou dokumentaci pozemních staveb. Pro Vaši stavbu Vám vystavíme průkaz energetické náročnosti budovy PENB (dříve energetický štítek ) či pro Vás vypracujeme požárně bezpečnostní řešení stavby ( PBŘS ), a to za nejnižší ceny na trhu! Kontaktujte nás.

Provádíme: - realizace staveb - rekonstrukce.

Projekční kancelář: - stavební projekce - komplexní architektonické a stavební poradenské služby - typové projekty - osazování typových domů na konkrétní pozemek - individuální zakázky - inženýrská činnost

Naše služby: - architektonické studie 3D vizualizace objektu - projektová dokumentace všech stupňů stavebního řízení.

Projektová kancelář: -Stavby pro bydlení -Občanské stavby -Průmyslové stavby - získání dotace z programu Zelená úsporám

Projekční činnost: - nové NTL, STL, VTL plynovody - nové STL, VTL regulační stanice zemního plynu - rekonstrukce NTL, STL, VTL plynovodů - vnitřní rozvody plynu. Inženýrská a investorská činnost: - poradenská činnost - příprava k výběrovému řízení na zhotovitele stavby - předrealizační příprava a předání stavby zhotoviteli - ...

Projekce. Činnost: -projektová novostavby, rekonstrukce -poradenská.

Zajištění: -komplexní projektové práce -inženýrské činnosti -stavby od studie až po kolaudaci -výběrová řízení dodavatele stavby -projekty inženýrských sítí -projekty všech druhů vytápění -přípojky a rozvody plynu včetně propan-butanu.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Kompletní projekty v oboru pozemních staveb: -rodinné domy -občanské stavby -průmyslové stavby -projekce, projektanti -stavební povolení -projekční kancelář.

Projektování a provádění staveb.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Architektonické studie. Projekty, počítačová animace, vizualizace: -stavby -interiéry. Inženýrská činnost.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Služby: -projekce -inženýrská činnost -stavby dodávky a montáž.

Atelier projektování staveb. Projekce: -stavební.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Projekty pozemních staveb: -komplexní projekty staveb a rekonstrukcí včetně protiradonových opatření -CAD studio - počítačové projektování -inženýrská činnost -poradenství a konzultace.

Studie, projekce, konstrukce: -silnice a dálnice -městské komunikace.