Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost, práce: -stavební -projekční -znalecká -realitní -prodej materiálu

Výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu. Stavební inženýring, architektonická řešení. Prodej materiálu. Realitní činnost, financování projektů - prodej, hypotéky, pozemky. Stavby: - domy - provozovny - garáže - chaty - dílčí části: zeď, plot, altán...

Stavební firma: - průmyslové stavby, autosalony a výrobní haly - zateplování panelových domů.

Služby: - projektování pozemních a inženýrských staveb - geotechnický průzkum - sanace objektů a zemních sesuvů.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Architektonické a inženýrské služby včetně projektování.

Činnost: - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - stavební a inženýrská činnost - stavba rodinné domy - geodetické práce.

Kompletní projekty: -pozemní stavby -specielní ocelové a železobetonové konstrukce -rekonstrukce, návrhy nových komunikací -znalecké posudky.

Projekční a poradenská kancelář zaměřená na problematiku hydroizolační a tepelněizolační techniky, energetiky a revitalizace a rekonstrukce bytových i nebytových staveb. Zpracováváme posudky a projekty sanací, zateplení a rekonstrukcí staveb, energetické dokumenty (energetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, energetická studie). ...

Autorizovaný distributor zařízení firmy GESTRA. Projekční a inženýrské služby. Konstrukční práce. Dodávky a montáže: - kotelny parní, horkovodní, teplovodní - potrubní rozvody vodní, horkovodní, parní, teplovodní - výměníkové stanice - parní turbogenerátory - parní stroje - elektrokotle - hořáky na vyjetý olej - kotle na ...

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost.

Projektování, projekce: -pozemní a dopravní stavby. Inženýrská činnost.

Naše služby: - projektová činnost v investiční výstavbě.

Poskytujeme: - projektové a inženýrské služby ve stavebnictví.

Projektování: - pozemní stavby.

Naše služby: - stavební projekce.

Nabízíme: -projektová činnost ve výstavbě -katalogové projekty rodinných domů -vypracování situace osazení včetně přípojek -změny projektů -stavební povolení -stavební dozor -výběr dodavatele -realizace staveb.

Projektování pozemních staveb.