Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - stavební projekce - dřevostavby

Přípravné a projektové práce, posouzení stavu, odborné posudky nemovitostí, stavební dozor.

Projektování staveb. Zajišťování projektové dokumentace. Inženýring. Zajišťování stavebních dozorů. Poradenství při rekonstrukcích a novostavbách.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Architektonická kancelář: – projektová a inženýrská činnost.

Naše služby: - architektura - interiéry - projekce staveb.

Nabízíme klientům jak kompletní projekty domů na klíč, tak i rekonstrukce objektů až po různé stavební práce jako jsou např. střechy, fasády, zámkové dlažby, půdní vestavby, inovace bytů a nebytových prostor, zahradní stavby atd. Taktéž nabízíme různé poradenské služby v oblasti staveb a designu. Prováděné stavby zajišťujeme dle přání zákazníka ...

Nabízíme inženýrskou činnost. Zajišťujeme dokladovou část v rámci přípravy staveb ÚR, SP a technický dozor.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Poradenská činnost v oblasti energetiky. Projektová činnost ve výstavbě.

Činnost: - projekční - inženýrská - stavební - poradenství - zámečnická dílna - montáž telekomunikačních zařízení. Penzion Borůvka: - Máchovo jezero.

Projektové práce. Plány staveb: - rodinné domky - chaty - garáže - ostatní stavby.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Architektonické a inženýrské služby včetně projektování.

Naše služby: - projektová činnost v investiční výstavbě.

Projektování pozemních staveb.