METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Činnost: - inženýrská činnost ve stavebnictví.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

Inženýrsko projekční kancelář - architektura, urbanismus, pozemní stavby a inženýrské stavby - inženýrská činnost při výstavbě - technický dozor.

Projekční a inženýrská kancelář: - zpracování projektové dokumentace.

Autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb provádí projektovou a dozorovou činnost.

Projektová činnost ve výstavbě ocelových konstrukcí.

Architektonická a projektová kancelář. Návrh a zpracování dokumentace a provedení stavby rodinných domů i občanských staveb.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - zemědělské, průmyslové stavby - rekonstrukce - projektová činnost Prodej: - stavebniny Činnost: - realitní - development - investiční činnost

Služby: -realitní činnost -developerská činnost -projektové práce Stavba, výstavba: -rodinné domy

Výstavba, opravy, údržba, přepojení sítí elektronických komunikací (EK) a sítí nízkého napětí (NN sítí). MAN, WAN, LAN. Projektová a inženýrská činnost / Měření v sítích EK, vyhodnocování parametrů, návrhy nápravných opatření / Geodetické činnosti a služby související s realizací zakázek / Vytyčování sítí. Outsourcing pro vlastníky a ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Firma Konfia s.r.o. byla založena v říjnu 2003. Zakladatel firmy Ing. Koranda František je absolvent ČVUT FSI, obor konstrukce tvářecích a obráběcích strojů, který vystudoval s vyznamenáním.

Projkce - pozemní stavby Výstavba bytů

Naše služby: - projekční kancelář.

Výstavba - inženýrské sítě Projekce - dopravní stavby Výstavba - dopravní stavby

Projektování staveb: - bytová výstavba - prodejny - skady - výrobní závody - kancelářské celky.

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Individuální projekty rodinných domů, projekční činnost: - domy v pasivním standardu s čerpáním dotací, - rekonstrukce domů s využitím dotací na úspory energií, - dřevěné domy, - nízkorozpočtové domy, - bytové domy, - rekonstrukce, - interiéry, - zahrady.

Nabízím realistické vizualizace produktů a staveb, technickou dokumentaci, návrhy interiérů, grafické práce i multimediální prezentace.

Projekce a realizace staveb. Projekty rodinných domů. Technické prohlídky objektů. Vypracování technických zpráv.

Vedení - danědaňové poradenství Kompletní vedení - účetnictví Zajištění - stavební povolení - územní rozhodnutí

Kontejnerová doprava Čištění fasád Dodávka - plastová a dřevěná okna Projektová činnost Kompletní revitalizace bytových domůvýstavba - rodinné domyrekonstrukce - lodžie - balkony Rekonstrukce - střechy