METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Nabízíme realizaci a projekci vodohospodářských, dopravních, pozemních a zemědělských staveb. Vypracování kompletní projektové dokumentace, vyřízení povolení.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby: - projektování pozemních staveb - návrhy interiérů - stavební dozor.

Zateplování budov Realizace - projektové dokumentace Montáž - sádrokartonové konstrukce Obklady - dlažby Stavební firma - kompletní stavební činnost Zednické práce

Projekční a stavební práce: -stavby na klíč -tepelné izolování foukanou izolací -projektování včetně vyřízení.

Služby: - architektonické studie - stavební projekce rodinných domů - pasportizace objektů.

PKV Projekt - Realizace staveb na klíč, projektová dokumentace všech stupňů, včetně návrhů designu interiéru a exteriéru, bezplatné konzultace a tvorba průkazu energetické náročnosti.

Stavební dozor Projekční kancelář Realizace - stavby na zakázku

Služby: -Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -Demolice a zemní práce -Pozemní a inženýrské stavitelství.

Služby: -projekční a inženýrská kancelář.

Projekční ateliér-ZZ Služby: -projektant -architektonické a inženýrské služby -RD, zahrady, interiéry -průmyslové stavby -zelené střechy -bytová výstavba.