METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Činnost: -projekční -geodetická. Komplexní pozemkové úpravy. Vytyčování hranic, zhotovení geometrických plánů.

Projekční kancelář se zaměřením na tvorbou projektové dokumentace zemědělských, průmyslových, bytových a občanských staveb. Zajištění stavebního a autorského dozoru staveb.

Projekční práce. Plynoinstalace, propanové hospodářství, topení, vodoinstalace, kanalizace, venkovní kanalizace, vodovody a STL plynovody. Zhotovení rozpočtů. Vyřízení nutných vyjádření od správců sítí pro stavební řízení.

Architektonická a projekční kancelář v Třebíči. Zajištění studie pozemních staveb, konzultační činnost a poradenství, projekty energeticky úsporných budov apod. Inženýring, stavebně technický dozor staveb a další služby.

Architektonické studio: - studie - projekt - stavební povolení - autorský dozor

Společnost VIA ALTA a.s. se zaměřuje na koncentraci lidského potenciálu, znalostí a zkušeností s cílem poskytnout svým zákazníkům inženýrská a dodavatelská řešení, projekční a inženýrské služby a odbornou podporu v oblasti nakládání s odpady, environmentálních technologií, energetické efektivity a občanských, inženýrských a průmyslových staveb. ...

Služby: -projektová dokumentace v oblasti pozemního stavitelství a technického zařízení budov -vyhotovení předpokládaných stavebních nákladů -inženýrská, poradenská činnost.

Díky flexibilnímu, vzdělanému a kvalifikovanému personálu je společnost schopna zajistit zhotovení jakéhokoliv stupně projektové dokumentace (bytových a občanských staveb, staveb pro městský mobiliář, liniových staveb a návrhy inženýrských sítí) a s tím související inženýrskou činnost. Poradenská a konzultační činnost při přípravě staveb a ...

Práce: -projektové dokumentace rodinné domky, vestavby, prostory pro podnikání -zajištění stavebního povolení.

Koordinátor BOZP Prodej -stavební materiály Inženýrská činnost -stavební dozor Projektování staveb Stavební činnost Odhady nemovitostí Autodoprava.

Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.

Projekční, technická a ekonomická činnost ve stavebnictví

Služby: - projektová činnost ve výstavbě.

Inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - příprava a dozory staveb.

-stavby na klíč -stavební úpravy, rekonstrukce -vypracování projektové dokumentace -novostavby -montáž-lešení. Oprava: -zdivo -podlahy -izolace -injektáže -hydrofobizační omítky. Velkoobchod, maloobchod, prodej včetně rozvozu materiálu: -stavebniny (stavební materiál) -prodejní doba po-pá 6-16 -zdicí materiály pálené i ...

Práce: -zateplování fasád rodinných, bytových a panelových domů k čemuž využíváme vlastní lešení -veškeré stavební činnosti od projektů rodinných domů až po samotnou realizaci včetně rekonstrukcí rodinných domů, bytových jader a rekonstrukcemi interiérů -instalace vodo-topo-plyn včetně jejich projektů -nezávislí na ostatních firmách.

Velkoobchod: -spojovací materiál šrouby, matice, podložky, vruty -kotevní technika: kotvy, vrtáky, hmoždinky, šroubovací hroty BITY, chemické malty -stavební chemie MAPEI -tmely lepící, spárovací -hmoty stěrkové, sanační.

Výroba: -světelná a nesvětelná reklama -světelné výstrčky-jednostranné i oboustranné -světelné markýzy -reklamní polepy automobilů, výloh apod. -atiky benzinových čerpadel -světelné totemy pro benzinové stanice -písmena, logoznaky různé konstrukce.

Služby: -zpracování projektů staveb -projektování, projekce -realizace, změny a odstraňování staveb -rekonstrukce -voda, topení, plyn -revize kotlů.

Výroba: -studie rodinných domů -individuální projekty Dodávané projekty: -studie domu -dokumentace k žádosti o vydání územního rozhodnutí -dokumentace pro ohlášení stavby a k žádosti o stavební povolení -dokumentace pro provádění stavby Doplňkové projekty: -projekt centrálního vysavače a elektrické zabezpečovací situace (EZS) ...

Služby: -projekční prace -realizace, odstraňování staveb.

Projektová činnost ve výstavbě

Práce: -stavební: - bytové a občanské stavby -projektová činnost ve výstavbě, stavební projekce.

Služby, prodej: -projekční servis, také pro program Zelená úsporám -výstavba rodinných domů -reality a pozemky -prodej stavebních materiálů.