Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Nabídka inženýrských prací v oblasti investiční výstavby.

Projekty rodinných domů, srubových staveb, nízkoenergetických staveb a pasivních domů, podnikatelských objektů a rekonstrukcí.

Návrhy, projektování, stavební projekce: -nízkoenergetické a pasivní stavby: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy -dřevostavby -rekonstrukce. Služby: -inženýrská činnost.

Služby: -projektování, projekce v oboru: -požární bezpečnost staveb -technika prostředí staveb -zdravotní technika -vytápění a vzdutechnika.

Stavební firma, stavební práce, výstavba, realizace, rekonstrukce, opravy, oprava, přestavby, přestavba, výstavba: -bytová výstavba: -byty, bytů, rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby -zemědělské stavby -komunikace, inženýrské sítě Projektování, projekce: -stavební projekce -inženýrská ...

Služby: -projektová činnost ve výstavbě (stavební projekce, projektant, projekční práce) -inženýrská činnost ve výstavbě.

Rozpočtování staveb: -propočty, rozpočty pozemního stavetelství pro soukromníky i organizace -stavební poradenství.

Zabýváme se projektovou a inženýrskou činností. Provádíme průkazy energetické náročnosti.

Služby: -projekční -architektonické -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -oceňování majetku, odhad ceny, znalecké postudky -kontrolní sestavení rozpočtu.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Zajišťujeme bezplatné poradenství v oblasti energetických úspor, výběr optimální varianty řešení jak z hlediska technického tak ekonomického, dále projekty rodinných, bytových domů, realizace staveb na klíč. V nabídce naleznete typové domy, nebo Vám dům naprojektujeme podle Vašich požadavků a představ.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Činnost: -projekce, projektování: -stavby, pozemních staveb -inženýrské sítě -komunikace -geodetická: -digitální měření -digitální mapy obcí a závodů -tématické mapy -zpracování územních plánů, urbanismus -poradenství a konzultace. Reprografické pracoviště: -velkoformátové scanování -digitalizace archivů.

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Projektová a dodavatelsko-inženýrská činnost v oblasti přípravy a realizace staveb pro průmysl, energetiku a inženýrských staveb, včetně komplexní projektové přípravy území k výstavbě.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Projekční a investorská činnost: -zabezpečuje kompletní služby v oblasti stavebnictví -od drobných staveb až po rodinné či bytové domy, občanskou vybavenost -vypracování a projednání urbanistické studie

Služby: -architektonické návrhy -projektové práce, projekce ve stavebnictví: -rodinné domy -bytové stavby -občanské stavby -nebytové prostory -adaptace -rekonstrukce -novostavby.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě

Projektová kancelář. Projekce, projektování, projekty: -elektro, elektrické zařízení. Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -inženýrská činností v investiční výstavbě. Služby: -předprojektová příprava -skutečné provedení stavby -pasporty.

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.