Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Činnost: -projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: -stavební projekce, projektování ve výstavbě. Stavební práce.

Služby: -stavební projekce, projektování. -architektonické. Zpracování: -projektová dokumentace rodinných domů, domků.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Projekční kancelář - průmyslové a inženýrské stavby

Projektová činnost. Architektonické služby.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce: -stavba domů na klíč -rekonstrukce bytových jader a budov -zednické práce -obkladačské práce,obkladačství: -pokládka obkladů,dlažby, zámkové dlažby -zateplování budov,tepelné izolace -sádrokartony,sádrokartonářské práce -elektroinstalační,elektroinstalace, ...

Stavební firma, stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -bytových jader, bytová jádra -zateplení staveb, budov, fasády -izolace proti vodě -sádrokartony, podhledy. Veškeré stavební práce: -rekonstrukce: ...

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.