Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr. -provádí inženýrskou, projektovou činnost -dozory ve stavebnictví -činnosti koordinátora BOZP na staveništi -překlady stavební dokumentace do němčiny.

Práce: - posudky a expertizy stavební - akustické studie - tepelné a zvukové izolace - asfaltové krytiny a šindele - plovoucí podlahy - zateplování fasád.

Čističky odpadních vod. Projektová a inženýrská činnost: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě Tepelné soustavy: -tepelné kanály -plynové kotelny

Technická pomoc v investiční výstavbě. Poskytování technického dozoru investora. Poradenství při koupi nebo prodeji realit.

Projektová činnost ve výstavbě: - vodohospodářské stavby.

Projektová činnost v oblasti občanských, bytových a průmyslových staveb a úprava veřejných prostranství.

Energetický štítek Zlín pro rodinné a bytové domy s nejlepší cenou ve Zlínském kraji. Nová zelená úsporám. Kotlíkové dotace. Zpracujeme Vám energetické průkazy budov (PENB).

Pozemní stavitelství: - zateplovací systémy, - projekce a realizace, - revitalizace.

Projekt-tým Zlín. Projektová činnost v investiční výstavbě: -projekty ústředního vytápění, zdravotechniky, plynoinstalace a potrubních rozvodů. Kancelář: Novesta-hala euronics U Zimního stadionu 4286.

Služby: - grafické návrhy - technické výkresy - stavební projekce - zaměření stávajících stavů - dokumentace k územnímu řízení - dokumentace ke stavebnímu řízení / popř. ohlášení - dokumentace pro provedení stavby - dokumentace skutečného provedení stavby - průzkumy - ...

Služby: -projektová příprava a projekční práce -projektové dokumentace průmyslové, občanské, ekologické, energetické a zemědělské stavby -techniký dozor -dohled nad projektem -komunikace s úřady, podklady ke kolaudaci -poradenská činnost a konzultace v oblasti projekcí.

Projektování, projekce: -průmyslová, občanská, bytová výstavba -inženýrská činnost -komplexní stavební práce -dodávky na klíč -pozemní stavby -železobetonové konstrukce -ocelové konstrukce -kovové výrobky -vzduchotechnika -ústřední vytápění -sanitární technika -potrubní technologické rozvody -elektroinstalace ...

Architektonická a projekční kancelář nabízející kompletní projekční a inženýrské služby ve stavebnictví. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů, architektonické studie, vizualizace, interiéry. Činnost po celé ČR.

Projektová a inženýrská činnost, dozorování staveb, provádění drobných stavebních prací, všechno zejména v oblasti výstavby zařízení pro nakládání s odpady: - skládky odpadů, kompostárny, sběrné dvory, překladiště, rekultivace, nakládání s bioplynem aj. - provozní řády, integrovaná povolení, EIA aj. Projektování dopravních staveb. Reklamní ...

Služby: -projektování, projekce, projektová činnost ve stavebnictví -inženýrské a investorské činnosti. -poskytování poradenství v oboru činnosti.

Stavebně projekční ateliér: -projekty rodinných domů, bytových domů, komerčních budov, pro obce a města, pro developery -návrhy interiérů a zahrad -vizualizace staveb -inženýrské služby.

Dřevovýroba Ubytovna - kapacitá 10 lůžek ve 3 pokojích 2x třílůžkový, 1x čtyřlůžkový - sociální zařízení na patře Půjčování - lešení Projekční činnost Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy, rekonstrukce - bytové domy - průmyslové objekty

Výstavba nových Eco budov. Rekonstrukce starších objektů. Dodávky a montáže: - tepelné izolace pro založení, stěny, střechy, potrubí a tepelné mosty - účinných oken a dveří - speciálních materiálů pro Eco budovy . Navrhování a plánování technologie pro ekologické budovy: - systémy rekuperace tepla - zdroje energie pro vytápění a ...

Stavební firma. Realizace, stavby: - novostavby, domy, na klíč Práce: - půdní vestavby - sádrokartony - zateplení fasád - rekonstrukce staveb - pokrývačské, pokrývačství - zemní práce - malířské práce Služby: - stavební projekce, projektování

Projektování, projekce, projektant: -stavby. Provádění, změna, údržba, odstraňování, demolice: -stavby: -kanalizací, vodovodů, ČOV -zkoušky vodotěsnosti Inženýrská činnost.

Stavební firma. Příprava, projekce, výstavba, realizace: -dopravní, inženýrské a průmyslové stavby. Práce: -výstavba železobetonových mostů a propustů -rekonstrukce staveb -zemní a výkopové práce -speciální zakládání staveb -vrtné práce -provádění injektážních prací -demolice konstrukcí -nátěry konstrukcí -stříkané ...

Služby: -inženýrská a projekční činnost v investiční výstavbě: -občanské, průmyslové, bytové stavby, novostavby a rekonstrukce.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.