Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Projekce: -energetické -topné systémy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Projekce, provádění: -stavby - bytové, občanské, inženýrské -energetické poradenství -správa a údržba nemovitostí -zastupování investorů.

Statická projekční kancelář: -statické posudky, výpočty a výkresy konstrukcí -kontrola statiky stavby a stavebních konstukcí -projektování: -železobetonové konstrukce a jejich základy.

Projektování, projekce: -ústřední vytápění -zdravotní technika -projektová činnost ve výstavbě

Profmonolit Práce: -stavební projekce. -provádělí staveb.

Zajištění: - stavební dozor a inženýrské činnosti v oblasti pozemního stavitelství.

Architektonické a inženýrské služby - projektová činnost

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Činnost: - technicko-ekonomické služby ve stavebnictví

Služby, práce: -stavební projekce, projektování, projektant.

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.

Práce: -projektování, projekce -architektonické, architekt.

Projekční kancelář: -dopravní stavby

Služby: -architektonické -projekční, projekce, projektování.

Projekční kancelář. Služby: - projekce, projektování.

Projektování, projekce: -instalace, technické zařízení budov.

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě a pronájem nemovitostí -znalecké posudky - oceňování nemovitosti -inženýrská a poradenská činnost -projekční práce -dodávka stavebního řeziva.

Služby: - projektování (projekce): - pozemní stavby (rodinné, bytové, občanské) - průmyslové stavby - studie - projekty - inženýrská činnost - poradenství - vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - jednání s úřady. Společníci: - Ing. Jiří Dohnal - IČO : 18153364 - mobil : 603 852 635 - Josef Mazáč - ...

Služby, projekční činnost: - stavby - interiéry - zpracování územně plánovacích dokumentací - inženýrská činnost

Projektování, projekce: - stavby

Činnost: -inženýrská a projektová ve stavebnictví.

Stavební projekce, projektování.

Projekce, projektování: - inženýrské sítě - stavební projekce.

Služby: -architektonické, architekt -stavební projekce, projektování.