Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční kancelář, projektování: - budov, rodinných domů - interiéry

Služby: -projekční, projekce, projektování -architektonické, architekt Poskytování služeb v oblasti architektury.

ASOCIACE PRO URBANISMUS A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ČR Zpracování: -územně plánovací dokumentace (územní plánování) -urbanismus. Služby: -projektování, projekce.

Služby, práce: -projekční, projekce v investiční výstavbě.

Služby: -projektování (projekce, projekční činnost) ve stavebnictví -inženýrská činnost (dále jen IČ**) - výkon technického dozoru stavebníka -výkon koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví na staveništi (Koordinátor BOZP) -zpracování plánů BOZP stavby -výkon IČ** - výkon stavebního dozoru -zpracování odborných stavebně ...

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Projektování, projekce, projekty: -stavby -vodo, topo, topení, plyn -elektroinstalace -elektrická zařízení.

od 12/09 v insolvenčním řízení ! Projektování, projekce: -služby, dodávka pro provozy vyžadující speciální parametry prostředí: -čisté prostory, čistá média - ve zdravotnictví, farmacii, laboratořích, potravinářství, elektrotechnice apod. .

Projektová činnost v investiční výstavbě. Reklamní činnost.

Projektová činnost v investiční výstavbě.

Realitní činnost - byty - rodinné domy - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství Developerská činnost Zajištění - výstavba rodinných domů a bytů

Inženýrská činnost Zpracování - projektová dokumentace

Služby: -architekt,architektonické studie a projekty,projekce,projektování -návrhy interiérů kanceláří -projektování dřevostavby,rodinné domky.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Projektování, projekce: - rodinných domů, rodinné domy Prodej: - vzduchotechnika.

Vývoj, projekce a výroba: -stroje, zařízení, přístroje pro: -gumárenský -koželužský -papírenský -chemický -textilní -plastikářský průmysl. Velkoobchod, prodej: -vývoj a konstrukce strojů a zařízení -výroba prototypů, strojů a zařízení -výroba náhradních dílců generální opravy strojů -konzultační a servisní činnost -dodávky ...

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební projekce,projektování -inženýrská činnost v investiční výstavbě -komplexní stavební práce. Výstavba,stavba,rekonstrukce: -stavby občanské (domy,byty) -průmyslové na klíč.

Stavební firma. Stavba,rekonstrukce: -bytová výstavba. Komplexní stavební práce.

Prodej - čistící prostředky na kancelářskou techniku Výroba - čistící prostředky na kancelářskou techniku Výroba a prodej - čisticí prostředky na CD disky, optiku a kancelářskou techniku Projektová činnost - inženýrské stavby

Inženýrská činnost Architektonické studie Projekční činnost Demolice - objekty Pokládka - zámková dlažba Výstavba - rodinné domy

Malenovická stavební a obchodní společnost, spol. s r.o. M.S.O.S. Malenovice, spol. s r.o. Stavební práce: -stavby,rodinné domky(domy) na klíč -haly -budovy -projekce -inženýrská činnost -fasádní a interiérové nástřiky a nátěry. Prodej,míchání: -barvy.

Architektonická kancelář. Služby: -projekce,projektování v investiční výstavbě.

Prodej,montáž: -solární systémy SunTOC: -pro ohřev teplé užitkové vody, přitápění v objektu,ohřev vnitřního i venkovního bazénu -tepelná čerpadla: -pro nízkoteplotní vytápění,předhřev teplé užitkové vody,ohřev bazénu -fotovoltaika: -pro výrobu elektrické energie ze slunce: -v podmínkách ČR je fotovoltaický ...

Služby: -projekční, projekce -inženýrská činnost. Poradenství, průzkum: -odpadové hospodářství -ochrana životního prostředí -geologický, hydrogeologický.