THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Proficentrum FAB ASSA ABLOY. Prodej - fab, assa abloy, vložka, zámek, kování, dveřní zavírač, dveřní otvírač, visací zámky, mincový zámek, zadlabací zámek, panikové kování, přídavný zámek, průmyslový zámek, systém generálního klíče.

Sklenářské práce - výroba na přání zákazníka - zrcadla - terária - akvária - dvojskla - broušení skla - vrtání otvorů do skel a zrcadel Výroba - pískované sklo - zrcadla - akvária - terária

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Velkoobchod: -spojovací mateiál -vruty, šrouby, matice, hřebíky, závitové tyče -vruty do dřevotřísky -šrouby do sádrokartonů -samovrtné šrouby do plechu -hmoždinky a kotevní materiál MUNGO -trhací nýty BRALO.

Stavby: -rodinné domy na klíč -kompletní stavby -ploty. Betonárka: -výroba betonové směsi.

Činnost: -inženýrská a kompletační v investiční výstavbě včetně technického dozoru -projektové práce na všech stupních dokumentace staveb -zajišťování veřejných soutěží a výběrových řízení.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Internetový obchod. Prodej a servis: -lesní zahradní technika Husqvarna -elektrické nářadí Metabo, Bosch, Narex, Makita -sněhové frézy Partner, MTD -elektrocentrály Honda, Briggs&Stratton -lišty, řetězy pro harvestory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Půjčovna: -stavební nářadí a mechanizace -zahradní technika -brusky, frézky, míchadla, kompresory -utahováky, vrátky, shozy, křovinořez -vibrační pěchy a desky. Pronájem: -lešení, elektrocentrály, odvlhčovače, řetězové pily, vysavače a myčky.

Pronájem RUX, HAKI, trubkového lešení, stropních podpěr, bednění, lešenových podlážek. Prodej HAKI lešení a lešenových podlážek. Nákladní doprava. Provádění pozemních staveb.

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..