THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Půjčovna: -stavební nářadí a mechanizace -zahradní technika -brusky, frézky, míchadla, kompresory -utahováky, vrátky, shozy, křovinořez -vibrační pěchy a desky. Pronájem: -lešení, elektrocentrály, odvlhčovače, řetězové pily, vysavače a myčky.

Pronájem RUX, HAKI, trubkového lešení, stropních podpěr, bednění, lešenových podlážek. Prodej HAKI lešení a lešenových podlážek. Nákladní doprava. Provádění pozemních staveb.

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové balkony -ocelové lodžie -betonové lodžie -zábradlí, stříšky -eurookna.

SOSTŘECHY Tesařská výroba: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -střešní okna -zateplení střechy -montáž krovů -dřevostavby.

Koordinace - BOZP na staveništi Inženýrská činnost - dozorování staveb - stavební poradenství Projektová činnost.

Kovovýroba. Strojní a stavební zámečnictví. Autoopravárenství. Pronájem skladovacích prostor. Práce: -topenářské -instalatérské -rozvody plynů, plynovody -vysokozdvižná plošina -MP 20 LIAZ -projekční. Výroba: -izolační dvojskla, trojskla. Prodej: -sklo.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Prodej tepelného izolačního nátěru na bázi keramických bublinek a akrylátové pryskyřice. Průmyslové podlahy KORODUR.

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Služby: -projektové práce v oblasti výstavby -dokumentace pro územní stavební řízení a autorský dozor.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná eurookna-euro okna -plastová okna -příslušenství.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu -garážová vrata.

Výroba: -truhlářské výrobky -truhlářské práce.

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Výroba, prodej: -kabely pro telekomunikační, datové sítě -počítačové sítě -WAN síť na velké vzdálenosti -MAN páteřní sítě -LAN propojení samostatných počítačů v intranetu -metalické propojovací kabely -optické kabely -rozvaděče -pigtail a patchcord. Sídlo: -389 01 Vodňany -Petra Chelčického 371/II.

Prodej, servis, půjčovna: -stavební stroje a nástroje.

Služby: -montáž, demontáž a pronájem rámového lešení LAYHER a trubkového lešení -zateplování budov -zajištění kompletní stavby na klíč.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.