THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Služby: -stavební práce -sádrokartony podkroví, podhledy, příčky, předstěny, podlahy předstěny, podlahy, opravy atd. -klempířské práce: -okapy, parapety -montáž střešních oken -zednické práce: -rekonstrukce domů -bytů, opravy -hodinový manžel.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Práce: -revize elektro -elektromontáže, elektroinstalace -opravy elektro -opravy elektroinstalací -servisy elektrozařízení -montáže hromosvodů -provádíme údržbové práce, údržba objektů, elektroúdržba zařízení.

Služby: -hydroizolace a tepelné izolace plochých střech -kompletní střešní konstrukce -klempířství -natěračské práce.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Služby: -demontážní práce -silážní žlaby -panelová hnojiště -panelové plochy a cesty -velkokapacitní seníky a sklady tvořené ocelovou konstrukcí, plechovým, hliníkovým opláštěním. Nabídka: -demontované silážní žlaby a jejich části -panelové prvky -silniční panely všech rozměrů.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Služby, montáž, servis: -elektroinstalace -zabezpečovací systémy -hromosvody -požární a kamerové EZS, EPS, CCTV -telefonní rozvody -ozvučení.

Kominické práce. Čistení komínů a prohlídky.

Instalatér České Budějovice - Provádím instalatérské práce, montáže rozvodů, vody a kanalizace z plastu, montáže vodoměrů a vodních filtrů, opravy a rekonstrukce vodovodních a odpadních potrubí, výměny a opravy vodovodních baterií, výměny a opravy sifonů a těsnění, čištění odpadů a odpadního potrubí v bytech, montáže a výměny umyvdel, dřezů, ...

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Tesařské práce Pronájem - pojízdné lešení Montáž - pojízdné lešení Montáž - sádrokartonové konstrukce Provětrávané fasády Pokrývačské práce

Služby, řemeslo: -instalatérské práce -zámečnické práce.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Montáže sádrokartonu, zednické práce.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Prodej, dodávka, montáž: -elektrické radiátory a sušáky -elektrický vysoušeč obuvi -elektrické sušáky ručníků -koupelnové radiátory -otopná tělesa -příslušenství pro elektrické vytápění -elektrická topná tělesa -elektrické regulátory -stavebnicová otopná tělesa BITHERM.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.