THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Stavební projekce zaměřená na: -rekonstrukce památek -komplexní rekonstrukce vč. architektonických návrhů -projekty statického zajištění nosných konstrukcí -klenby, krovy -projekty obnovy plášťů a interiérů budov -projekty konzervace a restaurování památek -zaměření stávajících stavů -průzkumové práce a posouzení ...

Kamenosochařství. Naše firma se zabývá zpracováním přírodního kamene - žula, mramor, pískovec. Vyrábíme a prodáváme všechny druhy pomníků, kuchyňské pracovní a koupelnové desky, vnitřní a venkovní parapety, obložení krbů. Provádíme ruční kamenické a sochařské práce. Renovace kamene, opravy pomníků, památníků, schodů, ostění a venkovních ...

Maloobchod, prodej: -elektrické nářadí -nářadí.

Plynoservis: -servis a revize plynových kotlů a hořáků -pořádání kvalifikační kurzy montérů, revizních techniků a topičů.

Dodávka, montáž, renovace, prodej: -laminátové podlahy Quick Step -dřevěné podlahy Quick Step, Eko Wood -korkové podlahy Likor, KJZ -vinylové podlahy -PVC, linoleum, koberce -renovace parket -značkové výrobky pro podlaháře UZIN -přírodní nátěry na dřevo OSMO -přechodové profily Kügele -brusky Lägler.

Elektroinstalační práce: -hromosvody -revize elektro -osvětlení -podlahové vytápění DEVI -centrální vysavače SMART -elektroinstalace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Nábytkové a stavební kování. Internetový obchod.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -elektrické nářadí NAREX, BOSCH, MAKITA, PROTOOL a další -motorové pily a křovinořezy DOLMAR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -závitovina -závitové tyče Maloobchod, prodej: -pilový program LENOX -diamantové řezací kotouče SOLGA -upevňovací a kotevní technika UPAT a ...

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -koupelnové doplňky -vodovodní baterie -kanalizace -odpad -drenáže -bojlery -tmely, lepidla, silikony, montážní pěny DEN BRAVEN -expanzomaty -otopné panely -nářadí pro instalatéry a topenáře -těsnění HARTMAN -plynové kotle -kanalizační ...

Činnost: -stavební práce -rodinné domy na klíč -návrhu domu -zhotovení projektové dokumentace.

Zabýváme se prodejem, pronájmem a servisem nových i použitých stavebních strojů: -kráčivá rypadla EUROMACH, MENZI MUCK -bourací kladiva -demoliční nůžky na beton a ocel RAMMER, SANDVIK -beranidla MOVAX -bagry pro stavební a zemní práce -dozery pro úpravu staveništ a infrastruktury -pryžové pásy pro stavební stroje -ekologické ...

Výškové práce: -střešní konstrukce a krytiny -památkové objekty, kostely a další -údržba a kácení stromů -tmelení spár -nátěry a čištění -mytí tlakovou vodou.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -řezné, brusné kotouče KLINGSPOR -elektronářadí SPARKY -vrtačky -uhlové brusky -přímočará pila -pneumatická vrtací kladiva -okružní pila -silikonové akrylátové tmely LUKOPREN -PU pěny -pilky WILPU.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Zaměření, prodej, montáž: -dřevěná a plastová okna a dveře -parapety, žaluzie, rolety. Služby: -návrhy a realizace zimních zahrad. PRODEJNA : Veselí nad Lužnicí, Malé náměstí 547 Mob.: 603 505 822, tel.: 381 581 770, fax: 381 582 525 E-mail: info@dirac.cz PRODEJNA : České Budějovice, U Výstaviště 507/6 Mob.: 733 720 467, tel.: 385 ...

Stavební firma: -strojní omítky -zateplování -vnitřní omítky -dvouvrstvé fasády -ušlechtilé fasády -fasádní zateplovací systémy. Použití výrobků: -KNAUF, HASIT, LAFARGE.

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.