THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů -drobné stavební úpravy -inženýrská činnost -poradenství.

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Beton – sanace, opravy, zesilování a ochrana betonových konstrukcí. Sanace, zesilování a ochrana – dynamicky namáhané konstrukce – mosty, dopravní objekty. Zesilování konstrukcí uhlíkovými lamelami a tkaninami. Izolace a ochrana stavebních konstrukcí proti vodě. Osazování vpustí, odvodňovačů a kanalizačních poklopů v komunikacích. Střechy – ...

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okna -dveře balkónové a vchodové, skládací a posuvné -pravoúhlé -obloukové -segmentové -jednokřídlá -dvoukřídlá -vícekřídlá -mechanické zabezpečovací systémy pro vchodové dveře MULTLOCK. Služby: -konzultace, zaměření a cenová kalkulace zdarma. Vzorkovna a výrobna: -335 44 ...

Maloobchod, prodej: -PVC, lina -koberce různých šířek -kusové koberce -záclony, závěsy -polštáře -sedáky -předložky na WC, koupelnové soupravy.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Výroba: -kovové konstrukce -schody, zábradlí -mříže. Výroba, montáž: -vrata včetně pohonů, dálkové ovládání. Práce: -zámečnické -svářečské -kovářské.

Studnařství: -strojní vrtání studní 130mm, 150mm a 178mm. Budování studní na klíč: -zajistíme -projektová dokumentace -elektroinstalace -vodoinstalace -práce hydrologa. Servis, čištění: -studny -pouze vlastní vrtané studny.

Služby: -instalatérské práce.

Služby: -klempířství -pokrývačství. Prodej, montáž: -střešní okna VELUX.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Montáž, údržba, opravy: -elektroinstalace -hromosvody -požární signalizace -revize.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Výroba, prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -ředidla, tužidla -práškové barvy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, broušené cihly, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely a cihelné ...

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Služby: -stavebniny -obklady -dlažby -izolace -stavební chemie -střešní systémy.

Prodej kvalitní tepelné izolace Ursa, Isover, Orsil, Rockwool, Knauf. Prodáváme tepelnou, zvukovou a protipožární izolaci z minerálních vláken na šikmé střechy a stropy.Rozvoz zboží do 5-ti pracovních dnů po celé ČR. Autorizovaný prodejce ZELENÁ ÚSPORÁM.

Prodej: -palivové dříví, dřevěné brikety -uhlí, koks, brikety -nabízíme drtě a stavební písky.

Studnařství. Služby: -vrtané studny do 30m -vrtané studny nad 30m -vrty pro tepelná čerpadla max. hloubka 250m -zkušební hydrogeologické vrty -pilotní, sanační a odvodňovací vrty -vyhledání vodního zdroje -kompletní vyřízení stavebního povolení -zajištění projektu a posudku zkušenými hydrogeology -vrtné práce provádíme ...

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.