THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Pokládka -podlahové krytiny.

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, montáže, revize, servis, stavební a dokončovací práce.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

jsme specialisté na rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelen. Obecně jsme výhradně stavební firma se zaměřením na rekonstrukci bytového fondu a řemeslné práce, s důrazem na keramické obklady a dlažby. Zajistíme Vám vše potřebné i na stavebním úřadu včetně stavebního povolení, včetně projektu a statického posouzení. Na hotové práce ...

Zakázková výroba, prodej, montáž: -nábytek.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zateplovací systémy -tepelná izolace URSA -sádrokartony RIGIPS -stropní podhledy AMF -OSB desky -střešní okna RoofLITE -polystyren -parotěsné folie -dveře SOLODOOR.

Služby: -truhlářské práce.

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Zeměměřické a kartografické činnosti.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Truhlářství: -zakázková a malosériová výroba, projekce a montáž nábytku.

Stavební firmy. Demontáž dřevěných konstrukcí: -koupě trámů a prken z demolic i červotoč -staré dřevo i červotoč -tesané trámy a podlahová prkna, bednění -demolice -doprava stavebního materiálu -stavební materiál–staré dřevo -dřevěné konstrukce -stodoly–demontáž -špýchary–demontáž -kasárny určené k demolici ...

Tesařství. Služby-řemeslo: -tesařské a pokrývačské práce -montáže sádrokartonových konstrukcí, půdních vestaveb, pergol, střešních oken.

Realizujeme kompletní střechy, od klempířství, pokrývačství a tesařství po zateplování střech a opláštění hal. Pokládáme střešní krytiny betonové, pálené, asfaltové od firem Bramac, KM Beta, Tondach, Cembrit, IKO. Systém ochrany proti ptactvu Kraupner. Strojní zpracování plechů Schlebach. Montáž a prodej střešních oken Velux a Fakro. Okapové ...

Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Distribuce a zpracování: -akustické a zvukové izolace. Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylénových materiálů -obalová technika -filtrace plynů a kapalin -technické pěny.