THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Realizujeme kompletní střechy, od klempířství, pokrývačství a tesařství po zateplování střech a opláštění hal. Pokládáme střešní krytiny betonové, pálené, asfaltové od firem Bramac, KM Beta, Tondach, Cembrit, IKO. Systém ochrany proti ptactvu Kraupner. Strojní zpracování plechů Schlebach. Montáž a prodej střešních oken Velux a Fakro. Okapové ...

Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Distribuce a zpracování: -akustické a zvukové izolace. Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylénových materiálů -obalová technika -filtrace plynů a kapalin -technické pěny.

Zámečnictví, kovovýroba: -schodišťové plošiny pro tělesně postižené občany -zábradlí -schody -ploty -pojezdová vrata, brány -různé stojany, regály -kovaný nábytek do interieru -kovaný nábytek na zahradu -kované ploty -kovaná zábradlí -kované brány -bytové doplňky. Provozovna: -Chotoviny, Jedlany 28

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeologické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla.

Truhlářská výroba: -zakázková výroba nábytku. Výroba kuchyňských linek, včetně dodání elektrospotřebičů jakýkoliv značek, vestavěných skříní, obývacích stěn, kancelářský nábytek, dětských pokojů, ale i jiných bytových doplňků.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Zámečnické práce: -zakázková výroba-ocel, nerez, hliník -zastřešování bazénů, balkonů -garážová a průmyslová vrata, ploty, oplocení -kování pro kachlová kamna.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Projektový ateliér: -projekty novostaveb a rekonstrukcí rodinných domů, rekreačních objektů, garáží, skladů, pergol -inženýrská činnost -vyřízení územního a stavebního povolení -stavební dozor.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Rekonstrukce střech, nová výstavba střechy, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž střešních oken.

Tepelné izolace: -zateplování plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem CHP. Služby: -ekologocká likvidace odpadového pěnového polystyrénu. Výroba, dodávka: -polystyrenové desky EPS 100, 150, 200 -na zakázku další tvarovkový polystyren -balicí materiál pro nábytkáře -systémová deska pro podlahové vytápění.

Služby, maloobchod, velkoobchod: -podlahářství -pokládání podlahových krytin -pokládání koberců na zakázku -broušení a renovace starých dřevěných podlah -montáž celomasivních prkenných podlah -montáž parketových vlysů. Maloobchod, prodej: -PVC -koberce -plovoucí podlahy, laminátové, dřevěné -podlahový vinyl -obkladový a ...

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -elektroinstalační materiál.

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Truhlářská výroba: -zakázková od návrhu po realizaci -schodiště všech tvarů -interiéry, bytové doplňky -nábytek z přírodního dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -svářečky, nabíječky, kompresory -pneumatické nářadí -elektrické ruční nářadí -akumulátorové vrtačky -zahradní stroje a nářadí-sekačky, pily, křovinořezy -čerpadla -zdvihací technika-hevery, zvedáky -brusivo -drátěný program -ochranné pracovní pomůcky -železářské zboží -značky:EINHELL, ...

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální a vertikální -rolety předokenní a textilní -těsnění oken a dveří -drážkové silikonové -lamelové dveře -plastové -koženkové.