THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro suchou výstavbu -tepelné a zvukové izolace -sádrokartony -střešní a zemní folie -sádrovláknité desky -fasádní systémy.

Jsme projektová a inženýrská kancelář poskytující služby v oblasti projektování pozemních staveb a související inženýrskou činnost. Zpracováváme projekty rodinných domů, stavby pro bydlení, občanské a průmyslové stavby. Projektová dokumentace je zpracovávána komplexně ve všech fázích projektu - od studie, přes dokumentaci pro stavení řízení, až po ...

Maloobchod, prodej: -tmely a lepidla-UZIN, Schönok, Bona, Bastik -podlahové krytiny PVC-FATRA, FORBO, TARKETT -parketové vlysy, kazetové čtverce -korky, korkové lamely -palubové podlahy, sportovní podlahy -koberce -MARMOLEUM, NORANENT, NOVILON, ALTRO, GERFLOR. Služby: -podlahářské práce -kladení všech podlahových ...

Služby: -stavby na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů -novostavby.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Prodej, e-shop: -speciální materiály pro stavebnictví -distanční podložky -příslušenství k bednění -SYLODYN - antivibrační izolace -SYLOMER - antivibrační izolace.

Výroba, prodej: -metalické propojovací kabely kabelových svazků -kabelové konfekce -optické kabely.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Výroba, prodej, montáž: -nízkoenergetické montované domy.

Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...

Tesařství. -výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb -rekonstrukce historických krovů -šalování (bednění) základů -pergoly, zahradní domky -stavění lešení -pokrývačské práce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -fasádní systemy -pokládka plovoucí podlahy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Kamenictví: -zpracování kamene -květinářství-lesní hřbitov Písek -velkosklad -výroba a renovace kamene. Pobočky: -zakázková kancelář České Budějovice, Husova 97 po-pá 14-17, tel. 604697869 -provozovna Křenovice 46, tel. 603809998 -Květinářství Lesní hřbitov Písek, tel. 739052444