THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -inženýrská činnost -investorská činnost -řízení projektů -kompletní příprava staveb -podklady pro stavební řízení -zadávací činnost -příprava a organizování výběrových řízení -technický dozor investora -stavební rozpočty a kalkulace cen -technické a cenové poradenství -koordinátor BOZP.

Služby: -projektová, statická a inženýrská kancelář -komplexní zajištění projektu.

Prodej dřeva: -stavební a truhlářské -sušené dřevo -krovy -palubky -podlahovky. Působnost celá ČR.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Domovní venkovní a průmyslové instalace vody, kanalizace. Ústřední a etážové vytápění. Podlahové topení. Připojení vodáren. Montáž sprchových koutů, van, vanových zástěn a koupelnového nábytku. Montáž krbových kamen a výměníků. Výměna bojleru. Rekonstrukce vody, kanalizace a topení.

Nabízíme: -klempířské práce -pokrývačské a tesařské práce -vysokozdvižná plošina -natěračské práce -výškové práce -montáž střešních oken. -rekonstrukce střech i novostavby -přeprava materiálu a sutí.

Činnost: -rekonstrukce a opravy střech a střešních krytin -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce horolezeckou technikou -montáž střešních oken.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Výroba: -vymývaný a pohledový beton -městský mobiliář -prefabrikované prvky -popelnicové boxy -plynoměrové pilíře -zahradní a parkové nádrže na vodu -dekorační květináče -kontejnerové boxy.

Služby: -poradenství ve stavebnictví -obnova a restaurování památek -průzkum objektů a území. Nákup, prodej: -historický stavební materiál. Služby: -vnitrozemská vodní doprava -výletní plavby elektročluny -červen-srpen -Třeboň, rybník Svět -České Budějovice Vltava, Malše -Chlum u Třeboně Hejtman.

Výroba: -plastové jímky, septiky, čistírny odpadních vod -rybářské pramice -bazény: -zahradní jezírka -povrchové bazény -dětské bazény -bazénové technologie -prostředky k čištění a údržbě -vyvložkování studní -poradenská činnost.

Izolační práce: -izolace základových desek proti zemní vlhkosti a radonu -izolace plochých a sedlových střech -izolační nátěry střech -tepelné izolace střech a chodeb v panelových domech -zateplování fasád -stavební práce -prodej izolačního a stavebního materiálu.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Poradenství, montáž, servis, revize: -elektrická požární signalizace -detekce plynu -kontrola požárních klapek.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Činnost: -izolatérství -izolace -izolace plochých střech -hydroizolace -zemní izolace.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Služby: -zhotovování nových střech -regenerace starých plochých střech -nové střešní pláště včetně jejich zateplení -izolace -spodní stavby -vodní nádrže -jezírka -proti ropným látkám -protiradonové clony -zateplování objektů -stavební práce.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.

Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.