THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce, dodávka, montáž: -ústředního vytápění -podlahové topné systémy -ekologické zdroje -voda, plyn.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Truhlářství: -dřevěná okna, eurookna, dveře, schody -podlahy, vrata, portály, ploty -sauny -rodinné, hotelové, komerční -nábytek -vestavěné skříně -repliky historického nábytku. Služby: -montáž interiérů -sušení řeziva -malované terče-repliky -rekonstrukce památkových vesnických objektů. Nákup a prodej: -sušené ...

Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -dekorativní předměty.

Tesařské práce: -dřevostavby -krovy -nízkoenergetické domy -střechy na klíč -nadkrokevní izolace -pergoly, garážová stání.

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Služby: -zemní práce -vrtané studny -sondy -tepelná čerpadla -podvrty -geologické průzkumy -čerpací zkoušky.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Služby: -instalatérské a topenářské práce -dodávky zařízení koupelen -domovní plynovody.

Práce: -veškerá stavební kamenická výroba -repliky kamenických prvků -pomníky - i osazení -individuální výroba kuchyňských desek a koupelnových prvků -dlažba, schody, sokly, pulty, bary -parapety -sekání a zlacení písma včetně kovových nápisů -grilovací desky. Prodej: -vázy, lampy, urny, skříňky na urny -hrobové doplňky ...

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -zateplení střech -střešní okna.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Maloobchod, prodej: -fasádní a interiérové barvy -zateplovací systémy.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.