THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Klempířství, zámečnictví: -klempířské, pokrývačské, zámečnické a zednické práce -všechny typy plochých a šikmých střech.

Stavby: -komplexní práce -průmyslové objekty -novostavby -rekonstrukce kulturních památek.

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Pokládka chodníků a silnic.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -veškeré zemní práce stroji JCB a Gehlmax po celé ČR -rekultivace -výkopy pro inženýrské sítě (plynovody, vodovody, kanalizace) -výkopy pro telekomunikační sítě -výkopy a úpravy terénu -vysušování zdiva -zemní práce bagrem DH 112 -doprava materiálu a odvoz odpadu multicarou -odkopy pro silnice -výkopy jam a ...

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Služby: -zastoupení firmy BAUER GmbH, VOITSBERG AUSTRIA pro ČR a SR. Služby: -projektová činnost ve výstavbě včetně realizace staveb.

Práce: -výškové -horolezecky -malířské, natěračské -pod vodou -v nedýchatelném prostředí. Pronájem: -vysokozdvižné plošiny -13 až 16 m.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Elektomontážní činnost.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Práce: -truhlářství. Výroba: -zakázková výroba nábytku.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Obchod s nářadím. Prodej elektrického i brusného nářadí, nástrojů a měřící techniky.

Stavební práce: -strojní omítky -zateplovací systémy -lité podlahy -zednické práce.