THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiály -střešní krytiny -stavební hmoty.

Výroba chovatelských potřeb z betonu: -betonové misky -hračky pro ptáky, hlodavce -terarijní misky -vyhřívané kameny.

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Truhlárna: -truhlářské práce -výroba eurooken, dveří -zakázková výroba -interiérové dveře.

Služby: -prodej stavebnich materialu -poradenské činnosti -sádrokartonářské práce.

Služby: -čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů -čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí -revize a diagnostika potrubí TV kamerou -havarijní služba -nonstop servis -bezvýkopové opravy potrubí. Provozovny: 150 00 Praha 5 Nad ...

Výroba: -příslušenství ke stavebním strojům.

Služby: -zemní a výkopové práce -hrubé terénní úpravy -velkoobjemové přesuny zeminy -skrývky, výkopy -inženýrské sítě -lesní komunikace -vodohospodářské stavby -čištění, odbahnění -hutnění -demoliční práce -meliorační sítě. Prodej: -sklápěcí hlavy na bagry.

Služby: -rekonstrukce koupelny -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce bytu -podlahy -návrhy interiérů.

Maloobchod, internetový obchod: -elektrospotřebiče -ledničky, pračky -pračky -sporáky, kotle, bojlery.

Projekční a inženýrská kancelář: -projekční práce -inženýrská činnost -dozory staveb.

PROFI-PRODEJ.CZ je spolehlivý internetový obchod s topenářskou a instalaterskou technikou, který vám přináší vždy nejaktuálnější nabídku včetně maximálního množství informací o nabízeném zboží.

Služby: -projektové práce -geodetické.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Stavební činnost: -rekonstrukce všech objektů -zemní práce -zateplování objektů -nátěry fasád -sádrokartony -pokládka podlahových krytin.

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Instalace, prodej, servis: -plynové spotřebiče -sporáky, kotle, karmy.

Služby: -zemní a stavební práce -řezání asfaltů a betonů -podvrty, protlaky -výkopové práce.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.