THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Instalace, prodej, servis: -plynové spotřebiče -sporáky, kotle, karmy.

Služby: -zemní a stavební práce -řezání asfaltů a betonů -podvrty, protlaky -výkopové práce.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Projekce, inženýrská činnost: -vodní stavby se zaměřením na hydrotechniku, povodňovou ochranu -městské odvodnění -voda -vodní stavby -hráze -rybníky -jezy -úpravy vodních toků -konstrukce vodních staveb -protipovodňová ochrana -kanalizace -kašny, fontány -odbahnění -revitalizace toků -protierozní ochrana ...

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Výstavba dřevostaveb. Prodej materiálu pro dřevostavby i vypracovaní projektové dokumentace.

Služby: -malířské a natěračské práce -vnitřní a venkovní -stavební -okna, dveře -konstrukce -ocel, kov -budovy -průmyslové a bytové.

Vodohospodářské stavby: -projekce, výstavba, údržba, oprava, odbahňování rybníků -rekonstrukce výpustných zařízení -bezpečnostní přelivy -výstavby okrasných jezírek.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -střešní světlíky -požární odvětrání -atypické prosklení -zastřešení bazénů -prodej polykarbonátu.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny -materiál stavební.

Služby: -sklenářství -rámování.

Služby, řemeslo: -vodoinstalatérské práce větších i menších rozsahů pro firmy i jednotlivce -montáž vody z plastu -montáž odpadu z novoduru -montáž domácích vodáren -výměny baterií, WC, van, bojlerů, umyvadel a další.

Služby: -geodetická kancelář.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků