THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce: -stavební -inženýring -zajišťujeme inženýrské služby ve stavebnictví včetně požární bezpečnosti staveb a požárně bezpečnostního řešení.

Tesařství a pokrývačství Služby: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce. Prodej a montáž: -všechny typy střešních krytin -krovy a sádrokartonové konstrukce -střešní okna VELUX, ROTO -ONDULINE, asfaltové šindele.

Okna a dveře pro Vás. Prodej, montáž: -plastová, dřevěná i špaletová okna -eurookna -interiérové a vchodové dveře -parapety, sítě proti hmyzu -stínící technika -žaluzie -rolety -roletová garážová vrata. Služby: -likvidace starých oken -zednické začištění.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní i mezinárodní nepřetržitě včetně svátků -MB 412D valník s plachtou -vlek s plachtou. Stavební firma.

Služby, řemeslo: -sklenářství. Služby: -zasklívání oken a dveří -řezání zrcadel a skla -broušení a vrtání zrcadel a skla -dovozová skla a zrcadla s ornamenty -fazetování zrcadel -bezpečnostní sklo CONNEX -drobné opravy na počkání -drátosklo leštěné i barevné.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Stavební firma -výstavba bytových domů.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -drobné bytové úpravy.

Opravy, servis: -plynové kotle, topidla -plynové sporáky, bojlery. Dodávka, montáž: -plynové kotle -ústřední topení -rozvody vody, plynu.

Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, šlechtěné nebo minerální omítky, zateplování budov.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Vypracování všech stupňů projektové dokumentace pozemních staveb: -studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace k provedení stavby -dokumentace skutečného provedení -zaměření a vyhotovení dokumentace stavu stávajících objektů. Grafické i textové výstupy formou PC.

Práce: -trhací a vrtací -provrty a prorážky objektů -demolice -ohňostroje -studnařské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytiny -stavební hmoty -vláknocementová bezazbestová krytina -modernější nástupce známého eternitu -různé barevné provedení -tašky s povrchovou úpravou -tašky bez povrchové úpravy -zdící materiály Služby: -doprava materiálu po celé ČR -možnost odběru přímo ve výrobních ...

Služby: -obkladačské práce -zednické práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Stavební činnost: -rodinné a účelové stavby -rekonstrukce budov -půdní vestavby -od projektové dokumentace po kolaudaci -projekce stavební.

Truhlářství: -stavební -nábytkové -bytové doplňky -zakázková výroba.