THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební truhlářství Výroba: -rekonstrukce památkových objektů -dveře, podlahy, schodiště, obložení stěn a stropů -výroba nábytku.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Maloobchod, prodej, servis: -BOSCH, METABO, NORTON, KNIPEX, DUSS, MAKITA, FESTOOL, CEDIMA, HAWERA -bourací kladiva, vrtačky, brusky, frézy -pily, brusivo, AKUprogram a příslušenství -hobby nářadí pro kutily -truhlářské stroje -řezačky a diamantové kotouče -závitořezy, hasáky, sikovky, svářečky plastového potrubí -nářadí pro ...

Služby-řemeslo: -klempířské práce -klempířská výroba z materiálů měď, Pozink, Hliník, Titanzinek -pokrývačské práce -krytiny BRAMAC, BETONPRES, CEMBRIT, MEINDL -střešní šindele IKO, ISOLA, VEDAK -lehké krytiny ONDULINE, GUTTA, LINDAB, GASELL -izolatérské práce -asfaltové izolace plochých střech systémy ICOPAL, ...

Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Truhlářství. Výroba: -dveře, okna. -truhlářská práce.

Práce: -truhlářství. Zakázková výroba: -dveře a zárubně na míru.

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Prodej: -dřevěné 3vrstvé podlahy -Steirer porket -laminátové podlahy -koberce -PVC. Služby: -pokládka dřevěných a laminatových podlah -pokládka koberců a PVC.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Stavební firma zajišťující komplexní služby v oblasti bytové, občanské a průmyslové výstavby. Projekce, realizace staveb, dřevostavby, střechy, drobné zahradní stavby. Realizujeme vše od hrubých staveb až po stavby na klíč.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Služby: -jeřábnické práce.

Služby: -zahradní architekt -pergoly -zahradní jezírka -skalky -parky -posouzení kvality dřevin -poradenství v oboru parky-zahrady- zahradní stavby -sadové úpravy -realizace -údržba zahrad -městská zeleň, parky. Prodej: -dřeviny -substráty.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -revize.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Truhlářství Zakázková výroba, prodej, montáž: -zařízení interiérů -nábytek všeho druhu -schody, zábradlí. Služby: -stavební truhlářství.

Podlahářství. Prodej, montáž, renovace: -parkety -plovoucí podlahy, dřevěné podlahy -koberce, PVC -stavební chemie.