THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Výroba z přírodního a umělého kamene: -pomníky -schody -parapety -kuchyňské pracovní desky -zahradní architektura -kamenosochařství -atypické prvky na zakázku.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -laminát -smrk, dub, javor, bříza, třešeň, olše -DEKOSTER -dýhované -FUN* FLOOR -parkety -BEFAG -korek -CORKLOC -obklady stěn a stropů -stěnové panely -PERFEKT PANEL -lišty -obvodové, přechodové.

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva -mikropiloty -zemní kotvy -statické zajištění objektu -sanační práce -mikrovlné vysoušení zdiva -zpevňování zemin a pláně -geotechnika -statika.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Práce: -malíř pokojů -natěračské práce -vše dle dohody.

Truhlářské práce na zakázku

Maloobchod, prodej: -stavební a izolační materiál -zdicí směsi -betonové prvky. Autodoprava.

Dodávka, montáž, prodej: -keramické dlažby -obklady keramické, kamenné -koberce -podlahové krytiny MONDO -PVC -plovoucí a parketové podlahy. Prodejna, sklad: -České Budějovice -Vráto 39 -tel.:387425216.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Služby: -stavební a projekční práce -stavebně projekční činnost -stavební dozor investora -stavební dozor projektantský -odborné vedení realizace staveb -stavební práce.

Služby-řemeslo: -truhlářství -montáž nábytku, oken, dveří, kuchyňské linky, schody, obložení -montáž interiérů, kanceláří, přepážek -práce se dřevem, laminem, dřevotřískou.

Stavební práce: -pokládka-střechy -ploché -nové i rekonstrukce -nátěry. Montáž: -vzduchotechnika -samočinné větrací turbíny-využití pro odtahy a odvětrání bytů, střech a jiných prostorů bez použití elektrické energie -kanalizační tvarovky, kompletní kanalizační systém.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce.

Stavební činnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -inženýrské stavby. Servisní služby: -elektromontážní práce -opravárenská činnost -dodávka a montáž lešení -pronájem kontejnerů -pronájem a servis bednění -půjčovna drobné mechanizace -opravy zemních strojů, drobné mechanizace.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Maloobchod, prodej: -laminodesky -překližky -laťovky, lišty -dřevěná okna, dveře. Zakázková výroba: -krovy -trámy 15 m -latě -prkna -doprava na staveniště.

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.