THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Developerská firma: -firma se zabývá výstavbou řadových a rodinných domků.

Služby: -inženýring staveb -kompletní zpracování architektonických studií -zpracování zadání a projektů bytové a občanské výstavby -návrhy rekonstrukcí a interiérů. Zpracováno CAD systémem DATA-PLAN.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Výroba: -nábytek z masivu -dřevěné dveře, okna, schodiště -kuchyňské linky.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.

Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -KOVRAL-tuzemské i zahraniční výroby -klasické všívané -syntetické, vlněné -ložnicové soupravy -linolea -PVC, šíře 150-200 cm -koupelnová -bytový textil -záclony, dekorační látky -lůžkoviny, prostěradla, povlečení -osušky, ručníky, utěrky -ubrusy-látkové, PVC.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Projektování, projekce: -elektro.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.

Dodávka, montáž: -skleníky -zimní zahrady.

Služby: -územní plány -urbanistické studie -architektonické studie -projekty.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -podlahářské práce -pokládání parketových vlisů, podlahového korku, mozaikových, plovoucích a prkenných podlah -renovace starých podlah a schodišť. Sídlo firmy: -390 05 Tábor, Vídeňská 2774.