THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Služby: -vrtání studní do průměru 140mm -záruka vyhledání vody -navrtávání kopaných studní -zemní práce.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby. -zdrsňování komunikací -řezání stěnovou pilou -betonové a cihlové zdi, jakýkoliv otvor -frézování, broušení -tryskání a čištění všech povrchů -vrtání betonu.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plastové potrubí z polypropylenu SYSTÉM EKOPLASTIK(pro studenou, teplou vodu, pro ústřední i podlahové vytápění) -MT SYSTEM a KG SYSTEM pro vnitřní a vnější kanalizaci -topení RADIK, KORADO -kotle na tuhá paliva a plyn Služby: -rozvoz materiálu po ČR ...

Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby.

Autorizovaný výrobce KÖMMERLING. Výroba,prodej,montáž: -plastová okna,dveře KÖMMERLING -hliníková okna,dveře SCHÜCO, RC** SYSTÉM -zimní zahrady -prosklené fasády. Obchodní zastoupení: -397 01 Písek -Harantova 2541 -tel.:382211734 -169 00 Praha 6 -Bělohorská 279/161 -tel.:222725187

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vybavení koupelen.

Služby: -projektová činnost -inženýrská činnost -technická pomoc ve stavebnictví.

Služby: -geologická činnost v oboru inženýrské geologie -proutkař.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Prodej, servis, opravy: -elektromotory -elektrická čerpadla všech druhů -elektrické ruční nářadí -elektrické sekačky, mulčovače -zahradní traktory -motorové pily -motorové sekačky, křovinořezy -svářecí technika -kompresory. Prodej: -ložiska ZKL, SKF -výrobky firmy LOCTITE -příslušenství -technické plyny, propan butan ...

Prodej: -stykače -tepelná jistící relé -tlačítkové ovladače -ovladače ve skříních -TELEMECANIQUE -zařízení pro průmyslovou automatizaci -rozvaděče -zařízení pro řízené spouštění motorů a ochranné systémy -elektrické pohony -CANALIS -MODICON Výroba, prodej: -programovatelné automaty.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Stavební klempířství. Služby: -klempířské, pokrývačské a výškové práce -rekonstrukce starých střech -stavba nové střechy.