THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Služby: -kompletní dodávka střešních systémů BRAMAC, TEGOLA BOHEMIA -stavební klempířství -pokrývačské práce -vodoinstalace -topenářské práce.

Služby-řemeslo: -zakázkové stavební truhlářství.

Služby: -geodetická kancelář -geodetické práce -podklady pro projekty -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování staveb -geometrické plány. Prodej, servis: -geodetické přístroje.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Služby: -zpracování projektů pozemních staveb všech stupňů -rodinné domy, obytné, průmyslové, zemědělské stavby -stavby občanského vybavení včetně rekonstrukcí -inženýrská činnost (projednání s úřady) -počítačové zpracování projektové dokumentace v CAD systému.

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů

Práce: -malířské -natěračské -okna, dveře, fasády.

Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Malíř - natěrač. Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -geologické práce -stanovení využitelných vydatností vodních zdrojů -režimní měření vydatnosti a kvality vody -navrhování a revize ochranných pásem vodních zdrojů -návrhy na snížení hladiny podzemní vody pro stavební účely -průzkum rozsahu a stupně znečištění podzemních vod, budování a provozování indikačních a ...

Služby-řemeslo: -územní plánování, urbanismus -rekonstrukce památkových budov -stavební projekce -návrhy interiérů

Služby: -výstavba rekonstrukce všech typů střech -smluvní partneři pro půjčku na střechy BRAMAC -dodávka a montáž systémů KNAUF a RIGIPS -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -montáž sádrokartonu -pokrývačské práce. -autodoprava AVIA 30 s valníkem -cenové nabídky. Pronájem, půjčovna a montáž: ...

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -montáž sádrokartonových systémů -minerální podhledy -půdní vestavby -zateplovací fasády -bytová jádra -interiérové dveře -střešní okna.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -kamenické práce -výroba a oprava pomníků.

Velkoobchod, dovoz, import: -armatury značky SAGITTARIUS pro rozvody vody, topení, plynu -klasické a pákové baterie -klasické ventily na jednu vodu -koupelnové doplňky -sprchové hlavice, hadice, soupravy, držáky -topenářské armatury -kulové ventily -časové ventily LA TORRE -sifony -podlahové vpustě -těsnění -zpětné ...