THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: -montáž sádrokartonových systémů -minerální podhledy -půdní vestavby -zateplovací fasády -bytová jádra -interiérové dveře -střešní okna.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -kamenické práce -výroba a oprava pomníků.

Velkoobchod, dovoz, import: -armatury značky SAGITTARIUS pro rozvody vody, topení, plynu -klasické a pákové baterie -klasické ventily na jednu vodu -koupelnové doplňky -sprchové hlavice, hadice, soupravy, držáky -topenářské armatury -kulové ventily -časové ventily LA TORRE -sifony -podlahové vpustě -těsnění -zpětné ...

Velkoobchod, maloobchod: -voda, topení, plyn -klasické a pákové baterie -koupelnové doplňky -sanitární keramika -sprchové kabiny a vaničky -vany -PVC a PPR trubky a tvarovky -měděné trubky a tvarovky -podlahové topení, radiátory -topenářské armatury -izolace -krycí lišty -bojlery -dřezy -expanzní ...

Služby, řemeslo: -truhlářství -čalounictví.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie, markýzy, rolety -sítě proti hmyzu -vratové systémy, mříže -shrnovací dveře -polstrování dveří.

Služby: -zpracování dřeva -truhlářské práce -pila -přepravní palety.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství -výroba oken a dveří -tesařství.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zámečnictví: -zámečnické práce.

Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.

Služby: -truhlářství -truhlářské práce.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Prodej: -zateplovací systémy -profily a desky na sádrokarton -materiál pro zdění -střešní krytiny. Služby. -doprava zakoupeného zboží.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -kamenictví -náhrobky, pomníky -výrobky ze žuly -kamenosochařské práce -rytecké práce do kamene a kovu -restaurátorské práce -kámen.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice -realitní činnost -projektová činnost ve výstavbě. Sídlo: -389 01 Vodňany -Palackého 1231 -tel./fax.:383383053 -mailvodnany@isas.cz.

Služby: -stavební činnost -kompletní dodávky stavebních prací -průmyslové, občanské a inženýrské stavby na klíč -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej: -veškerý stavební materiál, stavebniny.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.