THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce: -hydroizolace střech, jímek, bazénů a průmyslových podlah -sanace teras a balkonů -zateplení fasád.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace.

Služby: -návrhy architektonických studií -zpracování kompletní projektové dokumentace staveb.

Prodej: -vibrační a hutnící technika -řezače spár, diamantové kotouče -věžové jeřáby -veškerá stavební mechanizace -bagry, nakladače, šroubové kompresory -bagela-recyklátor na asfalt -termobedny na živici. Bazar, výkup, prodej: -stavební mechanizace ze zahraničí.

Prodej: -řezivo -palubky, hranoly, střešní latě, prkna -pro zahrádkáře štěpka a mulčovací kůra -dřevo.

Projekce elektro: -sdělovací rozvody -EPS, EZS -měření a regulace -silnoproudé rozvody.

Výroba: -akvária -terária. Práce: -sklenářské.

Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -obklady.

Služby: -technologické elektroinstalace a řídící systémy pro vodohospodářství.

Prodej: -vodovodní baterie, sprchové kouty -sanitární keramika-WC, vany, umyvadla -plastové vany TEIKO, VAGNERPLAST, POLYSAN -koupelnový nábytek, doplňky -kotle, radiátory, čerpadla -bojlery, průtokové ohřívače -potrubní systémy-vodovodní, kanalizační teplovodní, drenážní, vnitřní instalace.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázková výroba interiérů.

Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Nabízíme zakázkovou výrobu bran, okenních, dveřních, dělících mríží (pevných i pohyblivých), kovaných plotu a zábradlí všech tipu a velikostí - (včetne jednoduchých svařovaných konstrukcí bez uměleckých nároku). Dále výrobu krbového nářadí a krbových roštu, vývěsních štítů, ...

Služby: -projektování pozemních staveb.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.

EVEREST servis s.r.o. - Jížní Čechy, specializace v oblasti stavebnictví, pronájem, půjčovna, prodej, poradenství, dopravní stavitelství, lešenáŕské práce, dočasné stavební konstrukce, lešení pro mosty, servis pro stavbu - lešení fa Layher, trubkové lešení a mobilní oplocení typu Heras. Kompletní lešeňový systém - lešení "na klíč" : - ...

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Služby: -stavební práce -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Služby: -klempířské a pokrývačské práce.

Služby: -geodetické práce -geodetická kancelář.