THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekční kancelář Služby: -projekční práce -projekce staveb -projektování občanských staveb -rodinné domy, bytové stavby -projektování průmyslových staveb -výrobní haly -obchody, provozovny -zaměřování -stavební dozor -inženýrská činnost.

Firma se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi občanských i průmyslových staveb. Mezi naše hlavní činnosti patří provádění těchto prací: -základy, základové desky, hrubé stavby, fasády a jejich zateplení, izolatérské práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sádrokartony a j.

Projekce staveb: -zaměření skutečných stavů objektů a staveb včetně geodetického zaměření polohopisu a výškopisu stavby včetně inženýrských sítí -zpracování návrhů, studií včetně vizualizace návrhů -kompletní zpracování projektové dokumentace pro vydání příslušných povolení, realizační projekt, změna stavby před jejich ...

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.

Činnost: - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků (MVE, OZE) - výroba strojů a zařízení (MVE) - výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků ...

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Výroba, prodej: -pomníky, desky, skleněné desky -hřbitovní doplňky -lampy, vázy, urny. Opravy: -umělý kamen.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - elektroinstalace - elektromontáže - topenářské

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -litinové poklopy, mříže -zámková dlažba -kanalizační program -kanalizační roury a tvarovky -kamenina, litina, PVC -drenážní roury PVC. Služby-řemeslo: -autodoprava nákladní.

Společnost KAVAS W s.r.o. je zaměřena na vodní hospodářství a krajinné inženýrství. V těchto oblastech se zabývá projekční a inženýrskou činností. Výstavba a provoz vodohospodářských zařízení: - vodovody - kanalizace - přírodní a umělé vodní nádrže. Stavební zakázky: - inženýrské stavby - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - ...

Služby - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektová dokumentace - technický dozor staveb.

E-shop, internetová obchod - vše pro dům, byt a zahradu - chovatelské potřeby - hračky - dárky, dárkové předměty - nářadí - spojovací materiál.

Sklenářství, práce: - sklenářské - zasklívání oken.

Údržba a opravy nemovitostí - malířské a natěračské práce - zednické a obkladačské práce - opravy a čištění střech - elektroinstalační práce - iInstalatérské práce. Údržba zahrad a zeleně - údržba a vertikutace trávníků - sekání pozemků - urboristické práce - řezání a štípání dřeva - likvidace bio odpadu. Úklid a čištění ...

Plastové bazény v jakékoliv velikosti, hloubce a v libovolných i atypických tvarech pro Vás vyrobí firma Jiří Neuman. Vybrat si u nás také můžete ze široké škály bazénové technologie a příslušenství jako jsou filtry, bazénová chemie, vratné či masážní trysky, světla, chrliče vody, vodní atrakce nebo solární kolektory. Mezi další služby, které ...

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Vodo topo plyn - topenářské a vodoinstalatérské práce - montáž a servis: kotle na biomasu, tuhá paliva : plynové a kondenzační kotle : elektrokotle : tepelná čerpadla : solární systémy.

Činnost: - montáže střešních a stěnových plášťů průmyslových objektů - montáž ocelových konstrukcí.

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.