THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost - projektování staveb.

Prodej, montáž, servis, náhradní díly: - bezpečnostní systémy - automatické dveře a pohony - privátní a průmyslová vrata, brány a závory - rolovací mříže - venkovní předokenní rolety a žaluzie - vnitřní stínění - markýzy - sítě proti hmyzu.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Provádíme elektroinstalace a elektromontážní práce: - elektroinstalace průmyslových a výrobních linek - výrobu a kompletaci průmyslových a bytových rozvaděčů - elektronické zabezpečení budov - inteligentní elektroinstalace - montáž osvětlení a elektroinstalace výrobních hal - revize elektro.

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Organizování - koordinace a dozor v průběhu výstavby a montáže - realizace technologií pro bioplynové stanice - obecně technologie pro BPSky.

Výroba: -betonová střešní krytina -kompletační prvky -okapový systém Návrh, realizace: -solární systém

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Kompletní sádrokartonářské práce, minerální podhledy, akustické podhledy a obklady, kovové stropy, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby. Poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky -smrk, borovice -podlahy -smrk, borovice, dub -venkovní vroubkované podlahy, tlaková impregnace -podlahové palubky -lišty -latě -řezivo -hřebíky -nátěrové hmoty-barvy, laky, tmely.

P-Concept - služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební dozor - koordinátor BOZP - energetický specialista, nízkoenergetické domy, Zelená úsporám.

Projektová činnost ve výstavbě, technická zařízení budov.

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.

Prodej, montáž, servis: - zasklívání teras, pergol - bezrámové zasklení - hliníkové pergoly - hliníkové altány -žaluzie horizontální -žaluzie vertikální -šatníky, skříně na míru, vestavěné -INDECO Navíjecí a posuvné systémy: -rolety, vrata, hliníkové mříže -shrnovací stěny a dveře na míru i prosklené -markýzy, markýzové ...

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Služby: -urbanistiká činnost v oboru územního plánování včetně dílčích studií a regulačních plánů -projektování bytových a občanských staveb -technická infrastruktura.