THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Výroba, prodej: -izolační skla- k 1, 1 -izolační skla HEAT MIRROR- k až 0, 3 -izolační sklo chránící před slunečním zářením a zabraňující tepelným ztrátám -nejvyšší tepelná ochrana -vynikající vlastnosti v ochraně proti slunečnímu záření 65-72%, přicházející sluneční energie se reflektuje a absorbuje -UV** ...

Jsme projekční kancelář, která Vám nabízí mnoho služeb. Od zpracování studie, projektu pro stavební povolení, financování až po výběrové vhodného dodavatele v blízkosti stavby.

Výroba: -vrat a dveří -schodišť -zábradlí -malé nosné konstrukce.

Stavby: -rodinné domy - i projekce -rekonstrukce -obnova a zateplení fasád.

Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Stavební činnost: - dřevostavby - rodinné domy - rekonstrukce

Výroba: -interiérové dveře z masivu

Geodetická kancelář -kompletní geodetické práce -geometrické plány a vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -vytyčování sítě a vytyčení staveb -mapové podklady pro projekt -digitální technické mapy -zaměření inženýrských sítí.

Prodej: - hnojiva - minerální a solné lizy - stavební materiál - mulčovací kůra, rašelina, substráty - nářadí

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Pila. Výroba, prodej: -dřevo -truhlářské řezivo -pořez kulatiny -výkup kulatiny -sušení řeziva -krovy a impregnace v namáčecí vaně -stavební řezivo -palubky -hoblovací materil -střešní latě -hranoly.

Dodáváme širokou paletu jízdáren, kruhových jízdáren a kolotočů. Venkovní a vnitřní boxy pro koně. Materiál na ohrady, stavební řezivo, palubky, plotovky, prkna. Truhlářské řezivo.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Stavební společnost, výstavba: -rodinné domy -pasivní rodinné domy

Revize: -tlaková a plynová zařízení

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.

Maloobchod, prodej: -lesnická a zahradní mechanizace -nářadí -dílenské potřeby

Práce: -strojní omítky -zateplování fasád

Služby: -pronájem nemovitostí -projektová činnost Stavba, výstavba: -bytové domy -průmyslové stavby -obchodní a administrativní objekty -inženýrské stavby