THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby v oblasti pozemního stavitelství. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - pozemní stavby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny - stavební chemie, barvy.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování architektonické studie - zpracování projektové dokumentace: - pro územní a stavební řízení - prováděcí - zajištění všech potřebných povolení: - získání územního rozhodnutí - vyřízení stavebního povolení pro výstavbu.

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Přípravné stavební práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - zemní, výkopové práce - lešenářské práce - bourací, demoliční práce, demolice - stavebně řemeslné práce.

Stavební firma. Realitní kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví.

Dodávka, montáže: - telekomunikace: - telefonní ústředny - dveřní komunikátory - telefonní rozvody - telekomunikační technika - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - elektroinstalace.

Prodej, montáže, servis, poradenství: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - telekomunikace. Elektromontážní práce, elektromontáže, elektrorevize: - elektroinstalace.

Geodezie. Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány - měření GPS - pozemkové úpravy.

Demolice a příprava staveniště

Poradenství v oblasti inženýrského stavitelství a plánování. Projektová činnost ve stavebnictví.

Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení. Oprava: - zdravotnická zařízení. Stavební firma. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Opravy motorových vozidel.

Práce: - dláždění chodníků a cest - pokládka kamene a zámkové dlažby - výstavba kamenných zdí, plotů z betonu či kamene - gabionové stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce

Vodoinstalatérské a topenářské práce, rozvody plynu. Vodoinstalatérství, topenářství. Centrální vysavače.

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní kancelář: - služby v oblasti nemovitostí - příprava a realizace ucelených investičních záměrů - projekty v oblasti bytové i komerční výstavby. Prodej, pronájem: - byty - v novém bytovém domě.

Stavební firmy. Bytová výstavba Rekonstrukce: - byty.

Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - projekční, projekce - statické posudky - poradenství.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.

Návrhy: - bytové stavby - občanské stavby. Služby. - projektová činnost, projekce. - inženýrská činnost. - autorský a technický dozor.