THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Vývoj, výroba, montáže, servis, oprava: - kotlů a kotelen na spalování biomasy, kotle a kotelny.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

Výroba. - dřevěné vazníky a krovy. Práce: - tesařské.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Elektroinstalační práce Dodávka - hromosvody

Výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady -kování pro* okna, balkónové dveře -zasklení. Služby: -zpracování cenové nabídky -zaměření -poradenství -montáž, demontáž.

Opravy a servis: -zdvihací zařízení, plošiny, jeřáby -hydraulické jeřáby HIAB, ČKD, LOGLIFT. -pozáruční servis a opravy nakladačů a rýpadel, renovace výložníků, opravy lžic CASE, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Bobek, ZŤS -výměny olejových náplní, filtrů -čištění hydraulických soustav. Stavby strojů a zařízení: ...

Provádíme různé výškové práce za pomocí horolezecké techniky. Více informací na www stránkách.

Prodej: -okna dřevěná, plastová, střešní -garážová vrata -dveře dřevěné, plastové -interierové, vchodové -střešní doplňky a střechy -fólie COROTOP. Služby: -výplně stavebních otvorů -okna, dveře -zaměření, montáž -vlastní doprava -dřevovýroba Prodej: -prodej a pokládka podlah. Výroba: -lepené hranoly pro výrobce ...

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Truhlářství: -zakázkové trhlářské práce a montáže -kancelářský nábytek -tesařské práce -střechy -obklady dřevem -kuchyně -montáž dřevěných podlah a palubek.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - úklidové práce, úklid budov - stěhování, přeprava - zahradnické práce. Drobné stavební práce. - stavební úpravy interiérů i exteriérů budovy.

Stavba - rodinné domy Zednické práce - strojní omítky

Zámečnictví: -branky, ploty, dveře, vrata, mříže -svářečské práce, sváření v CO -prodej zámků a kování -výroba klíčů dle zámků -nouzové otvírání dveří -zakázková výroba -kovovýroba. Výroba: -cylindrické klíče-autoklíče.

Pila: -zpracování dřeva -prodej řeziva -sušení řeziva. Provozovna: -Jistebnice 119

Provádíme vyvazování armovacích košů a ukládku armaturové oceli na Vámi realizovaných stavbách. Ceny jsou dle dohody a jsou individuální.

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.