THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Prodej - brousící nástroje MAKITA, KARNED, FREUD, G.D.A.PIKL hoblovací nože, pilové pásy Broušení nástrojů na automatických bruskách VOLLMER, STEHLE, GRIFO Ostření nástrojů

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Tesařství: -tesařské práce -pokrývačské, klempířské práce -zateplování střech -montáže střešních oken, hromosvodů -drobné zednické práce.

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Maloobchod, prodej: -pily, motorové kosy, traktory, sekačky, křovinořezy OLEO MAC -kultivátory -bazény.

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Prodej, servis, oprava: -zahradní technika. Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod. Zahradní technika-prodej, servis: -sekačky -kompostéry-objem 390 litrů -zahradní traktory a kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice...) -řetězové pily, křovinořezy, nůžky plotové, drtiče zahradního odpadu ...

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Projektové práce ve stavebnictví

Specializuji se na výrobu interiérového i exteriérového nábytku, dřevěných schodišť, vnitřních a venkovních dveří, vrat, pergol, přístěnků i dalších truhlářských výrobků na zakázku. Používám zejména přírodní materiály - dubové, smrkové, olšové, javorové nebo jiné dřevo. Na přání vyhotovím samozřejmě i z dýhy nebo lamina.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy. Zaručujeme rychlou výstavbu a kvalitní výsledek.

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Pozemní, vodohospodářské a zemědělské stavby

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků. -dřevěných příhradových konstrukcí.

Maloobchod, prodej: -stavební izolace -chladové izolace -žáruvzdorné izolace -zemní a střešní izolace -tepelné izolace -zateplovací fasádní systémy.

Služby: -samonivelační anhydritové potěry ANHYMENT -strojně hlazené betonové potěry -cementová litá pěna PORIMENT.

Nabízíme: PVC, Marmoleum, koberce, vinylové, korkové, antistatické, plovoucí podlahy, stěrkové hmoty včetně dodání, montáže a odborného poradenství

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště

Projekční kancelář: -projektové práce ve výstavbě.