THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost: - stavební činnost v zemědělství - projektové studie zemědělských objektů - výstavba zemědělských objektů - technologie pro živočišnou výrobu.

Prodej: - regulační ventily - armatury - kulové kohouty - pohony - klapky.

Výroba: - dřevařská - kusová, sériová - soustružení dřevěných bytových doplňků - nohy, sloupky, balustry, úchytky - restaurování nábytku.

Služby, řemeslo: -truhlářství -výroba dveří, schodů i eurooken.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Tesařské práce: -výroba a montáž všech typů krovů -rekonstrukce krovů -půdní vestavby -pergoly -zahradní altany -dřevěné chaty -různé dřevěné konstrukce.

Výroba: -dřevostavby -dřevěné terasy -pergoly -suchá výstavba -sádrokartony -altány -garážová stání -plovoucí podlahy -podkroví.

Služby-řemeslo: -klempířské a pokrývačské práce -pokládka, oprava a výměna všech druhů střešních krytin -tesařské práce -výroba krovů -montáž střešních oken -výroba a montáž klempířských prvků.

Práce: - vrtané studny průměr 155 mm - vyhledávání vodního zdroje - vrtové práce v lomech - atestované pažnice na pitnou vodu - vrty pro tepelná čerpadla - nákladní doprava - montáže čerpadel.

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Práce: - zámečnické - řezání vodním paprskem - obrábění CNC soustruhem - výroba ozubených kol.

Výroba, prodej nástrojů a nářadí: - topenářské nářadí - instalatérské nářadí - nářadí pro autolakovny - jednoúčelové stroje.

Centrum zabezpečovací techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zámky dveřní -zámky bezpečnostní -zámkové systémy -systémy generálního klíče -trezorové zámky -zámky speciální -zámkové vložky -bezpečnostní dveře -trezorové dveře -kovové dveře -prosklené dveře -dveřní vstupy panelových domů -bezpečnostní dveře ...

Výroba, montáž: -bezpečnostní skla Conne a Restex -protipožární skla Antifire -protipožární uzávěry -neprůstřelná a speciální skla.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Prodej: -příslušenství pro zateplovací systémy -materiály pro fasády domů -doplňky pro sádrokartonáře -stavební nářadí -profily pro obklady, dlažby, interiér -silikonové tmely, montážní pěny -malířské, natěračské, fasádní pomůcky. Stavebniny: -zateplovací systémy -veškeré stavební práce -zasklívání lodžií.

Služby: -realitní služby -stavební práce -obchodní služby.

Klempířství, výškové práce. Naše firma vznikla v roce 1992 a je zaměřena především na realizaci komplexních řešení klempířských prací na budovách jakož i na provádění výškových stavebních a rekonstrukčních prací za použití horolezecké techniky. Máme dlouholeté zkušenosti zejména s prováděním výškových prací jak na historických památkových ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -stavebniny: -keramické obklady a dlažby -vybavení koupelen - vany, umyvadla -italské vodovodní baterie -vodoinstalační a kanalizační materiály -zdící materiály, malty, POROTHERM, BETONPRES, HEBEL -sádrokartony KNAUF -zateplovací systémy ISOVER -lehké střešní krytiny GUTTA -střešní ...

Oprava, servis: -potrubní služba -centrální vysavače. Prodej, montáž: -solární topení.

Provádíme: -projektování a realizaci staveb -veškeré zednické a stavební práce -novostavby, přestavby a rekonstrukce bytových, občanských a průmyslových objektů -stavby rodinných domů i jejich opravy -půdní vestavby včetně zateplení podkroví -střešní krytiny všeho druhu -sanace, opravy, zateplení a nátěry fasád -dlažby a obklady ...

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Prodej, montáž: -zabezpečovací, slaboproudé, kamerové, kartové systémy -trezory - nábytkové, stěnové -bezpečnostní dveře -dokumentační skříně -skříně na zbraně -pokladničky, schránky na klíče -zámky, fólie, vložky, mříže -elektronické zabezpečení.

Služby: -stavební a sanační práce -stavby na klíč -zámkové dlažby -omítky fasád -vnitřní omítky -sanační omítky -sádrokartony -zateplení fasád -obklady a dlažby -betonové potěry -zdiva Ytong a Porotherm -podkladní betony -veškeré další drobné stavební práce -odvoz suti.