Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce: - pokrývačské - klempířské.

Realizace, pokládka: - betonové podlahy - betonové potěry.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - kopání základů, bazénů - základové desky - oplocení - zednické práce - demolice. Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - svařování autoplastů.

Nákladní autodoprava: - nákladní vozy zn. Tatra - doprava sypkých materiálů - odvoz stavební suti - vývoz fekálií, lapolů. Práce: - zemní, výkopové - práce bagrem.

Práce: - dlaždičské - kamenné obklady.

Společnost AGP - nova spol. s r.o. České Budějovice se zabývá kompletním zpracováním předprojektové a projektové dokumentace staveb průmyslových, bytových, občanských a také zemědělských. Dále se zaměřujeme na inženýrskou činnost, statiku a dynamiku staveb a planografii. Služby, stavební projekce, projektování: - průmyslové stavby - ...

Společnost ELLI Montáže a revize elektrických zařízení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrické instalace a silnoproudé rozvody, dále se zabývá výrobou rozvaděčů NN. Působíme na celém území České republiky, montáže vykonáváme také na Slovensku, v Německu a jinde v Evropě. Provádíme elektromontážní práce na průmyslových stavbách i rodinných ...

Výroba, prodej: -malty -šlechtěné omítky -omítky a štuky -podlahové hmoty a torkrety -lepidla -spárovací hmoty -sanační omítky -fasádní barvy a penetrace -pojiva.

Produkty: - výroba a prodej široké škály betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech s požadovanou pevností - lité izolační cementové pěny Poroflow umožňující snadné provedení ...

Pila. Prodej: -truhlářské a stavební řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna, krajina, palivo, tyčovina -krovy, vazby, přířezy.

Geodetická kancelář Ing. Marie Marčanové provádí geodetické práce se specializací na problematiku katastru, včetně nabídky poradenství a konzultací. Zakázky realizujeme v rámci jižních Čech, v okresech České Budějovice, Český Krumlov, Tábor a Jindřichův Hradec. Geodetické práce, geodézie: - geometrické plány - vytyčování vlastnických ...

Komplexní architektonickou, projekční a inženýrskou činnost poskytuje svým klientům architektonická kancelář pana Ing. arch. Jaromíra Kročáka. Zaměřujeme se na projekce rodinných a bytových domů, rekonstrukce, občanské stavby, hotely ale i historické stavby. Sídlo ateliéru naleznete na adrese Riegrova 20, České Budějovice. Architektonická ...

Vyrábíme a montujeme dřevěné domy, sruby, víkendové a rekreační chaty, hobby včelíny zahradní chatky a srubové garáže. Dále prodáváme kvalitní levné palubky a řezivo. V našem sortimentu najdete též špičkové české gelové lazury Tixodecor pro ochranu dřeva.

Montáž, výroba: -ocelové atypické konstrukce hal -sklady, tribuny -autosalony -benzínová čerpadla -železobetonové konstrukce -opláštění hal a objektů materiálem HAIRONVILIE. Demolice objektů. Protipožární systémy.

Hodinnový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - stěhování - natěračské práce - malířské práce - elektrikářské práce - úklidové práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zahradnické práce

Práce: - dlaždičské - pokládka dlažby z kamene - obklady z kamene.

Práce: - topenářské - montáž topení - instalace solárních systémů, tepelných čerpadel - servis kotlů.

Služby: - průkaz energetické náročnosti budovy (ENB, PENB) - energetická studie budov - projekční práce.

Stavební firma: - zednické práce - fasády - sádrokartony - obklady, dlažby - revitalizace panelových domů - půdní vestavby.

Podlahářské práce, pokládka: - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce, PVC - renovace dřevěných podlah.

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Služby: -projektování a inženýrská činnost v oblasti rozvodů a transformačních stanic všech napětí.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž střešních oken.