Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Renovace - kamenné schody - kámen Mechanické čištění kamenných schodů, soklů a jiných kamenných prvků - kamenné schody

Firma Martin Hrubý se zabývá kompletní realizací střešních konstrukcí. Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž stavebních klempířských prvků a izolace střech. Sídlíme v obci Hůry, okres České Budějovice. Práce, řemeslo: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské - tesař, ...

Komplexní nabídka systémů inteligentního řízení bytů, domů a bytových komplexů, hotelů i jiných typů nemovitostí (Smart Home, Smart Flat, Smart Office, SmartThings a IoT). Jakoukoliv nemovitost naučíme šetřit náklady a komunikovat. Součástí jsou i kompletní nabídka doplňkových služeb, které nám poskytují absolutní nezávislost při realizaci ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Společnost KL trading s.r.o. se zabývá prodejem zimních zahrad, zastřešení bazénů či skleníků. Nabízíme bezplatné poradenství, vypracování návrhu, dodávku i montáž. Prodej, montáž: - zimní zahrady - zastřešení bazénů, polykarbonátové výplně, různé tvarové varianty - světlíky - polykarbonáty - zasklené lodžie, balkony - zastřešení ...

Služby - dotační poradenství - projektování - energetika staveb - výběrová řízení - technický dozor staveb. Pobočka Praha - adresa: Míšovická 458/3, 155 21 Praha 5.

Projekce, realizace, montáž - tepelná zařízení, kotelny, výměníkové stanice, kogenerační a trigenerační centra, teplovody - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, rozvodné elektrické sítě - ústřední vytápění, vzduchotechnika, zdravotní instalace.

Developerská činnost - prodej bytů a rodinných domů.

Prodej, e-shop - nářadí - AKU vrtačky, kladiva - brusky - pily - elektrické nářadí - elektrocentrály - nastřelovací technika - měřící technika - lasery - řezačky.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - nákladní autodoprava

Služby - projektové dokumentace dopravních staveb - inženýrská činnost.

Jeřábnické práce - vykládání materiálu - přesun nákladu - manipulace s nákladem.

Výroba, dodávka, výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby - dřevěné rodinné domy, chaty, pergoly.

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Zednictví, práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader, bytů - zateplování fasád.

Stavební činnost: - zateplování - revitalizace - opravy historických fasád

Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnictví

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Činnost: - inženýrská činnost ve stavebnictví - veřejné zakázky - technický dozor stavebníka.