Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Činnost: - čerpání betonu - anhydritové podlahy - betonové podlahy - dodávka monolitických konstrukcí.

Služby: - hodinový manžel - zednické práce - obklady, dlažby

Inženýrská činnost - projektová činnost - stavební konzultace a poradenství.

Stavební firma, centrála společnosti: - silniční stavby, mosty - vodohospodářské stavby - železniční stavby.

Projekce, montáž, servis: - solární elektrárny.

Projekce, projektování: - trafostanice, rozvodny VN, VVN, NN.

Prodej, montáž: - stínící i garážová technika.

Zpracování, likvidace, recyklace: - pěnový polystyren (EPS). Práce: - foukaná izolace.

Půjčovna, pronájem: - lešení - pojízdné věže - shozy na stavební suť

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Jsme specialisté na bezpečné zakrytí bazénů po celý rok. Zabýváme se výrobou Celoročních bezpečnostních bazénových plachet a prodejem dalších typů zakrytí bazénů, lemů, dlažeb a dalšího bazénového příslušenství.

Výroba, montáž: -klempířské práce -plechové krytiny-pozink, měď, titan-zinek -veškeré pokrývačské práce.

Projekce staveb: -zaměření skutečných stavů objektů a staveb včetně geodetického zaměření polohopisu a výškopisu stavby včetně inženýrských sítí -zpracování návrhů, studií včetně vizualizace návrhů -kompletní zpracování projektové dokumentace pro vydání příslušných povolení, realizační projekt, změna stavby před jejich ...

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Vodo topo plyn - topenářské a vodoinstalatérské práce - montáž a servis: kotle na biomasu, tuhá paliva : plynové a kondenzační kotle : elektrokotle : tepelná čerpadla : solární systémy.

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.