Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Služby - projektová dokumentace, projekce - přípravy a realizace staveb - stavební povolení - studie - stavební dozor.

Prodej, e-shop - dřevěné podlahové dlaždice, dlažba.

Projekční kancelář - zpracování kompletní projektové dokumentace pozemních staveb. Kancelář: - adresa Vrbenská 197/23, 370 01 České Budějovice

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Výškové práce horolezeckou technikou - čištění fasád - rizikové kácení stromů - nátěry, mytí oken.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Služby - projekční práce, projektové dokumentace pozemních a vodohospodářských staveb - stavební dozor - planografické práce.

Internetový obchod, e-shop: - ruční nářadí - zahradní technika - brusky - kompresory.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Zámečnictví a kovoobrábění.

Služby: -stavební činnost -projektová činnost.

Prodej: -klempířské výrobky -plechy - měď, hliník, pozinkované -asfaltové nátěrové hmoty.

Prodej a služby: -řezivo, sušené řezivo, sazenice lesních stromků -dále výrobky ze dřeva pro dům, zahrádku, dětská hřiště -pískoviště, hoblované řezivo, kůly, palisády, ubytovací služby, myslivost -zajišťujeme těžbu dřeva i mezinárodní dopravu surového dřeva -internetový obchod -naše hlavní provozy -surové ...

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Činnost: - pokládka betonových podlah - betonové podlahy.

Dodávka a montáž zařízení na úpravu vody pro obce, průmysl i domácnosti.

Nabízíme realizaci kuchyňských linek včetně spotřebičů. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, šatny, dveře i zárubně, horizontální a vertikální žaluzie.

Práce: - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Výroba, dodávka, montáž: - požární vnitřní, venkovní dveře (dřevěné, ocelové) - požární okna - požární příčky - požární revizní dvířka.