Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Pila, výroba, prodej: - řezivo - prkna, latě, fošny.

Práce, montáž: - obklady, dlažby z přírodního kamene - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: - elektromontážní - montáž elektrického podlahového vytápění - návrh, montáž LED osvětlení.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - zastřešení bazénů.

Výroba, montáž: - měděné výměníkové vložky.

Činnost, dodávka: - vnitřní, vnější strojní omítky - zateplené jádrové omítky.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Služby - nouzové otevírání bytů, aut a trezorů - otevírání zámků - zámečnická pohotovost non stop - otevírání automobilů, trezorů - opravy dveří a výměny zámků - montáž mechanických a elektronických přístupových systémů.

Dodávka a montáž: - bezpečnostní a protipožární HT dveře - vhodné pro panelákové byty i rodinné domy - příslušenství pro plastová okna - žaluzie, protihmyzové sítě, síťové dveře, rolety

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební a izolační materiály -kompletní program BRAMAC -střešní pásy NEBIPROFA, BÖRNER -kovové zárubně -izolační vaty ORSIL, ISOVER, ROTAFLEX -kompletní zateplovací fasádní systémy -parotěsné a difuzní fólie -cement, vápno -kompletní program cihelen MEINDL, WIENERBERGER ...

Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonových konstrukcí - bytová výstavba - zateplení půdních prostor a stropů.

Činnost: - štukatérství - rekonstrukce historických fasád a interiérů.

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

Činnost: - elektromontáže - servis (systémový, operativní, periodický, lokální, dálkové řízení objektů) - lokální distribuční sítě - energetický development (investice, realizace a provozování obnovitelných zdrojů) - speciální technologie (centrální servisní dispečink, tepelná čerpadla, solárně-termické systémy).

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.