Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej a montáž - garážová vrata - vjezdné brány - stínící technika - žaluzie - rolety do překladů HALUZ

Tesařství Odvoz a likvidace - nebezpečné odpady skupin N a O Úklidové a lešenářské práce

Natěračské, malířské, úklidové, bourací, zámečnické a dokončovací stavební práce.

Tesařské práce: -krovy -pergoly -zahradní domky -stání pro automobily. Drobné stavební práce: -přípravné stavební práce. Pokrývačské práce: -střechy na klíč -kompletní střechypokládka -střešní krytiny. Montáž střešních oken. Klempířské práce.

Výroba, prodej, montáž a servis: -dveřní vratové systémy -brány -vjezdové brány -průmyslová vrata -pohony -vrata -žaluzie -předokenní rolety -markýzy. Zámečnické práce.

Kalmalak - malířské práce: - byty - dekorační natěry interieru, exterieru, - tapetování - malování fasád - nátěry střech, podlah, oken, dveří, zárubní, fládrování - veškeré nástřiky konstrukcí, hal atd. - zednické dokončovací práce.

Prodej, montáž, servis, náhradní díly: - bezpečnostní systémy - automatické dveře a pohony - privátní a průmyslová vrata, brány a závory - rolovací mříže - venkovní předokenní rolety a žaluzie - vnitřní stínění - markýzy - sítě proti hmyzu.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Provádíme elektroinstalace a elektromontážní práce: - elektroinstalace průmyslových a výrobních linek - výrobu a kompletaci průmyslových a bytových rozvaděčů - elektronické zabezpečení budov - inteligentní elektroinstalace - montáž osvětlení a elektroinstalace výrobních hal - revize elektro.

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Organizování - koordinace a dozor v průběhu výstavby a montáže - realizace technologií pro bioplynové stanice - obecně technologie pro BPSky.

Výroba: -betonová střešní krytina -kompletační prvky -okapový systém Návrh, realizace: -solární systém

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Kompletní sádrokartonářské práce, minerální podhledy, akustické podhledy a obklady, kovové stropy, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby. Poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky -smrk, borovice -podlahy -smrk, borovice, dub -venkovní vroubkované podlahy, tlaková impregnace -podlahové palubky -lišty -latě -řezivo -hřebíky -nátěrové hmoty-barvy, laky, tmely.

P-Concept - služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební dozor - koordinátor BOZP - energetický specialista, nízkoenergetické domy, Zelená úsporám.

Projektová činnost ve výstavbě, technická zařízení budov.

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.