Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Rekonstrukce rodinných domů. Dodávka a montáž oken a dveří.

Geodetické práce, vytyčování hranic, zaměřování staveb, podklady pro projekty, poradenství v katastru nemovitostí.

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - sušené truhlářské řezivo: - podlahové a obkladové palubky - borové řezivo - velkosklad řeziva - smrk, buk, dub, borovice, olše, jasan, javor, modřín, topol, bříza.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Železářství. Prodej stavebních materiálů a domácích potřeb, upevňovacího a spojovacího materiálu, nátěrových hmot a laků, nářadí a nástrojů, železářského zboží.

Prodej výrobků především pro stavební firmy: - nářadí, nástroje, - kování nábytkové, stavební, - materiál vodoinstalační, topenářský, - kotle, - radiátory, - ohřívače vody, - sporáky, - vozíky, - zvedací zařízení.

Kompletní program dřevěných podlah. Velkoobchod, maloobchod a pokládka: - koberce bytové, zátěžové, - PVC, - plovoucí dřevěné podlahy, lišty, - korky-korkové podlahy, - renovace parket a dřevěných podlah, - bambusové rolety a markýzy, - záclonové tyče.

Soukromá inženýrsko-projektová firma zajišťuje pro investory: -projektovou, investorsko-inženýrskou a poradenskou činnost v oboru -stavebnictví, průmysl, potravinářství, pivovarnictví -energetika -odpadové hospodářství -architektonické studie investičních celků.

Stavební práce: -zemní -odbahňování rybníků širokopásovými stroji -inženýrské sítě -hloubení rýh rýhovačem šíře 0, 25 a 0, 45 m*** -čištění a opravy melioračních systémů -protlaky pod vozovkou průměru 80-1200 mm** -rekultivace -traktorbagry JCB*.

Projekční a konzultační kancelář České Budějovice

Stavební společnost: - pozemní stavitelství - projektová dokumentace -veškeré druhy sanací -zemní práce - tesařské práce - pokrývačské práce -odbahňování rybníků -výškové práce -dláždění koryt, komunikací -odvoz, ukládka zeminy -likvidace suti

Montáž, rekonstrukce, revize: -distribuční, prefabrikované trafo-stanice -rozvodny 22, 110, 400 KV -průmyslové elektroinstalace -elektrické zařízení NN, VN, VVN -stavební práce -systémová řešení protipožárních opatření budov.

Služby: -firma je světový lídr v oboru výtahů, eskalátorů a pojízdných chodníků -vyrábíme a provádíme montáže,servis i modernizace výtahů všech typů včetně úprav dle požadavků současných norem bez ohledu na původ výroby -poskytujeme i poradenství v oboru.

Developerská společnost se zaměřením na prodej a pronájem pozemků.

Prodej, oprava, servis: -čerpadla MALYŠ, WILO, CALPEDA -zahradní technika AL-KO -motory TECUMSEH Výroba, prodej: -strojní zařízení -čerpadla ROB-2 -vodárna ŽÁBA. Práce: -soustružení -frézování -svařování -zámečnické. E-shop.

Prodej: -barvy, laky -ředidla -lepidla, tmely -technický benzín, petrolej -FRIDEX. Sběrna: -fotopráce.

Stavební společnost: -novostavby a rekonstrukce komunikací, chodníků -výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řadů -výstavba a rekonstrukce plynovodních řadů a ostatních inženýrských sítí -provádění zemních prací -výstavby ZTV -demolice objektů

Služby: -geodetická kancelář -práce geodetické.

Stavební společnost. -zemědělské -průmyslové -rodinné domy -rekonstrukce -pryskyřicové podlahy -kompletní příprava staveb.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz

Zpracování: - stavební rozpočty - stavební povolení

Práce: -strojní omítky -zateplování fasád