Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba, prodej: - základní omítkové a maltové směsi - vnější tepelně izolační kompozitivní systémy ( ETICS ) - fasády ( šlechtěné minerální omítky, pastovité omítky, fasádní nátěry, certifikované zateplovací systémy, vnitřní nátěry a omítky ) - podlahy ( nabízíme vhodné řešení s našimi výrobky, které zaručují kvalitu, bezpečnost a pohodlí při ...

Výroba a prodej: -stavební materiály pro fasády a vnitřní stěny -vrstvené zateplovací systémy -fasádní a interiérové nátěry -šlechtěné,tenkovrstvé omítky -TERRASAN-sanační omítkové systémy -REDISAN-ochrana a sanace betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál pro voda-topení-plyn -vybavení koupelen a WC.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Elektromontážní práce, hromosvody, montáž údržba veřejného osvětlení, pronájem plošiny, revize...

Výroba, prodej: -hydraulické hadice všech druhů -šroubení, redukce, příchytky -rychlospojky, uzavírací kohouty -příruby a přírubové spoje -měřící technika, bezešvé trubky.

Nabízím montáže, revize a opravy elektrických zařízení a hromosvodů. Stačí vytočit telefon a Váš problém je vyřešen. Staňte se jedním z našich spokojených zákazníků ještě dnes. Služby: - montáž elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - rekonstrukce elektrických zařízení

Firma fenza PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉMY s.r.o. zajišťuje výrobu, dodávku a montáž protipožárních uzávěrů, protipožárních systémů, vyrábíme protipožární rolety, protipožární posuvná vrata, protipožární obklady, automatické dveře, hydranty, .... Nabízíme protipožární dveře a prosklené stěny v provedení ze dřeva, hliníku, případně oceli. Veškeré dodávané ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Služby: -malířské a natěračské práce bytových a nebytových prostor -nátěry fasád, zárubní, oken, topení -štukování bytů.

Projektová činnost - zaměření na pozemní stavitelství Stavba rodinných domů na klíč - realizace hrubých staveb

Oknomont Dodávka a montáž: - plastová a dřevěná okna a dveře - garážová vrata, rolety a žaluzie - pozáruční servis oken a dveří.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Supermarket OBI*: -vše pro zahrádkáře,kutily a stavebníky

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis.

Služby: -čištění kanalizace -čištění odpadů,WC**,umyvadel -čištění kanalizace elektromechanicky a tlakovými vozy -revize televizní kamerou -čištění dešťových vpustí -čištění tukových jímek. Půjčovna: -pronájem a servis mobilních WC** a umýváren.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Výroba, prodej: -polykarbonáty dutinkové, kompaktní a z nich přístřešky, mezistěny či zábradlí -výsuvné boxy, drátěný program, vestavěné skříně s plexi výplněmi -zimní zahrady -ocelové a hliníkové rámy.