Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zednictví

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Developerská firma. Developerská činnost. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - byty v bytovém domě v klidové zóně města České Budějovice s výhledem na řeku Vltavu. Služby v oblasti project managementu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Služby v oblasti pozemního stavitelství. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - pozemní stavby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny - stavební chemie, barvy.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování architektonické studie - zpracování projektové dokumentace: - pro územní a stavební řízení - prováděcí - zajištění všech potřebných povolení: - získání územního rozhodnutí - vyřízení stavebního povolení pro výstavbu.

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Přípravné stavební práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - zemní, výkopové práce - lešenářské práce - bourací, demoliční práce, demolice - stavebně řemeslné práce.

Stavební firma. Realitní kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví.

Dodávka, montáže: - telekomunikace: - telefonní ústředny - dveřní komunikátory - telefonní rozvody - telekomunikační technika - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - elektroinstalace.

Prodej, montáže, servis, poradenství: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy - přístupové, docházkové systémy - telekomunikace. Elektromontážní práce, elektromontáže, elektrorevize: - elektroinstalace.

Geodezie. Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány - měření GPS - pozemkové úpravy.

Demolice a příprava staveniště

Poradenství v oblasti inženýrského stavitelství a plánování. Projektová činnost ve stavebnictví.

Montáže, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení. Oprava: - zdravotnická zařízení. Stavební firma. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Opravy motorových vozidel.

Práce: - dláždění chodníků a cest - pokládka kamene a zámkové dlažby - výstavba kamenných zdí, plotů z betonu či kamene - gabionové stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce

Vodoinstalatérské a topenářské práce, rozvody plynu. Vodoinstalatérství, topenářství. Centrální vysavače.