Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní kancelář: - služby v oblasti nemovitostí - příprava a realizace ucelených investičních záměrů - projekty v oblasti bytové i komerční výstavby. Prodej, pronájem: - byty - v novém bytovém domě.

Stavební firmy. Bytová výstavba Rekonstrukce: - byty.

Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - projekční, projekce - statické posudky - poradenství.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.

Návrhy: - bytové stavby - občanské stavby. Služby. - projektová činnost, projekce. - inženýrská činnost. - autorský a technický dozor.

Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Vývoj, výroba, montáže, servis, oprava: - kotlů a kotelen na spalování biomasy, kotle a kotelny.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

Elektroinstalační práce Dodávka - hromosvody

Opravy a servis: -zdvihací zařízení, plošiny, jeřáby -hydraulické jeřáby HIAB, ČKD, LOGLIFT. -pozáruční servis a opravy nakladačů a rýpadel, renovace výložníků, opravy lžic CASE, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Bobek, ZŤS -výměny olejových náplní, filtrů -čištění hydraulických soustav. Stavby strojů a zařízení: ...

Stavba - rodinné domy Zednické práce - strojní omítky

Zámečnictví: -branky, ploty, dveře, vrata, mříže -svářečské práce, sváření v CO -prodej zámků a kování -výroba klíčů dle zámků -nouzové otvírání dveří -zakázková výroba -kovovýroba. Výroba: -cylindrické klíče-autoklíče.

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Prodej, servis, oprava: -zahradní technika. Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod. Zahradní technika-prodej, servis: -sekačky -kompostéry-objem 390 litrů -zahradní traktory a kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice...) -řetězové pily, křovinořezy, nůžky plotové, drtiče zahradního odpadu ...

Služby: -samonivelační anhydritové potěry ANHYMENT -strojně hlazené betonové potěry -cementová litá pěna PORIMENT.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - koupelnový nábytek Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště

Zámečnické práce, kovovýroba: -výroba a montáž lehkých konstrukcí -zábradlí, vrata, posuvné brány -přístřešky -stavební zámečnictví.

Zateplení fasád domů, stavby na klíč, rekonstrukce, modernizace a opravy staveb.

Stavební práce: -renovace a rekonstrukce fasád -vnitřní, vnější omítky -zateplení fasád -sanace soklového zdiva -ŽB monolitické konstrukce.

Projekční činnost: -návrh celkové koncepce vytápění -výpočet tepelných ztrát objektu. Maloobchod, velkoobchod: -podlahové vytápění Oreg Wecoflex.

Služby: -sádrokartony -zateplování budov -půdní vestavby.

Prodej - ochranné pomůcky rukavice, ochrany hlavy a zraku, dýchací technika Zásilková služba Prodej - čistící a úklidové prostředky Prodej - pracovní nářadí