Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce: -prodej, montáže stavebního systému Velox -projekční činnost -lité betonové podlahy a anhydritové podlahy.

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

Služby, montáž, servis: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud, slaboproud - hromosvody včetně revize - revize-elektro - revize ručního elektrického nářadí - servis.

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Prodej, dovoz, montáž: -nábytek -kuchyně, ložnice, obývací stěny, čalouněné sedací soupravy, letiště -bytové doplňky -záclony -skládací interiérové dveře, ratanový nábytek -výroba nábytku na zakázku.

Developerská firma, výstavba: - bytové domy, - rodinné domy.

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Stavební práce: - tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS - stropní konstrukce - šikmé střechy.

Výroba: - truhlářské práce - dveře, schodiště, ploty, vrata, balkóny - nábytek.

Činnost: - příprava a realizace staveb - stavby na klíč - developerské projekty.

Prodej: - regulační ventily - armatury - kulové kohouty - pohony - klapky.

Výroba: - dřevařská - kusová, sériová - soustružení dřevěných bytových doplňků - nohy, sloupky, balustry, úchytky - restaurování nábytku.

Práce: - vrtané studny průměr 155 mm - vyhledávání vodního zdroje - vrtové práce v lomech - atestované pažnice na pitnou vodu - vrty pro tepelná čerpadla - nákladní doprava - montáže čerpadel.

Práce: - zámečnické - řezání vodním paprskem - obrábění CNC soustruhem - výroba ozubených kol.

Výroba, montáž: -bezpečnostní skla Conne a Restex -protipožární skla Antifire -protipožární uzávěry -neprůstřelná a speciální skla.

Prodej: -příslušenství pro zateplovací systémy -materiály pro fasády domů -doplňky pro sádrokartonáře -stavební nářadí -profily pro obklady, dlažby, interiér -silikonové tmely, montážní pěny -malířské, natěračské, fasádní pomůcky. Stavebniny: -zateplovací systémy -veškeré stavební práce -zasklívání lodžií.

Služby: -realitní služby -stavební práce -obchodní služby.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -stavebniny: -keramické obklady a dlažby -vybavení koupelen - vany, umyvadla -italské vodovodní baterie -vodoinstalační a kanalizační materiály -zdící materiály, malty, POROTHERM, BETONPRES, HEBEL -sádrokartony KNAUF -zateplovací systémy ISOVER -lehké střešní krytiny GUTTA -střešní ...

Oprava, servis: -potrubní služba -centrální vysavače. Prodej, montáž: -solární topení.

Prodej, montáž: -zabezpečovací, slaboproudé, kamerové, kartové systémy -trezory - nábytkové, stěnové -bezpečnostní dveře -dokumentační skříně -skříně na zbraně -pokladničky, schránky na klíče -zámky, fólie, vložky, mříže -elektronické zabezpečení.

Služby: -plastové, dřevěné, hliníkové okna a dveře -doplňky k oknům -žaluzie, parapety, rolety.

Pokládka a prodej: -podlahové krytiny jako je marmoleum, parkety, dřevěné podlahy, laminátové podlahy, koberce, stěrky a nově garnyžové soupravy -podlahové a přechodové lišty -kusové koberce -dřevěné a kovové garnyže -parketové tmely, laky -parketové vosky atd.

Pronájem - výškové plošiny Výškové natěračské práce Výškové práce Výškové klempířské práce Výškové pokrývačské práce